aktuális híreink

Kézimunka

Lapszemle

2017-02-13 15:42:51

Szombaton a Ferencváros ellen játszottuk Magyar Kupa mérkőzésünket. A mérkőzés 33. percében ellenfelünk addig is kiválóan teljesítő labdarúgója, Moutari kézzel húzta el a labdát Laczkó Zsolt mellett, majd az akció végén gólt szerzett. Az eddig a pontig, majd utána a mérkőzés végéig is, az összecsapást kiválóan vezető Iványi Zoltán játékvezető elnézte a kezezést, és megadta az evidensen szabálytalan előzménnyel rendelkező találatot. Persze, hozzáteszem, evidens csak annak volt, aki TV monitoron nézte a találkozót. Valószínű, hogy a játékvezető nem volt közel az eseményhez, és olyan szögből nézte a fejleményeket, ahonnan a szabálytalanság nem volt látható. Szóval pechünk volt. A mérkőzés után vártam, hogy a Ferencváros vezetőedzője megemlíti, hogy csak egy szabálytalan góllal nyerték meg a mérkőzést, és jól leteremti a játékvezetőt. Csalódtam, amikor az általában rendkívül kritikus Doll mester szó nélkül elment a meg nem érdemelt győzelmet biztosító ítélet mellett. Na, majd talán jövő héten. Szurkolóinknak pedig a következőt mondanám: a játékvezető tévedése véleményem szerint egy olyan hiba, amely mindenkivel (velem is) előfordulhat. Nincs összeesküvés ellenünk a Ferencváros javára, nincs összeesküvés a játékvezetők között, nem próbálják a Honvédot lenyomni, és senki sem akar bántani bennünket. Ráadásul az összeesküvés elméleteket gyártó alpári, gyanúsítgató, a játék résztvevőit megszégyenítő stílus nem a mi stílusunk. Hála a jó Istennek!

Mind Djordje Kamber, mind Laczkó Zsolt kiváló teljesítményt nyújtott a felkészülés során. A munkát jól végezték, és nagyon hasznos tagjai lesznek csapatunknak a tavaszi idény során. Miután hibáztak a szombati mérkőzésen, sok szurkoló negatívan ítéli meg teljesítményüket. Helytelen. Két kiváló játékosról beszélünk, akik sokat fognak segíteni nekünk tavaszi hadjáratunkban. Nem kis erőfeszítésünkbe kerül ilyen kaliberű játékosokat a Honvédhoz csábítani, és meg kell adnunk nekik minden esélyt, hogy bizonyíthassák kiválóságukat és azt, hogy mennyire tudják segíteni erőfeszítéseinket. Én nagyon bízom bennük. Bizalmam egyáltalán nem rendült meg, és remélem, mások is így gondolják.

Ne ünnepeljük azokat a játékosokat, akik idő előtt, 14-16 éves korukban külföldre szerződnek. Mindegy, hogy milyen tehetségesek ezek a játékosok, majdnem kivétel nélkül jobban járnának, ha még éveket töltenének az akadémián, és érettebben, nagyobb tudással mennének külföldre. Vérszívó ügynökhüllők és megtévesztett, vagy buta szülők jóvoltából kerülnek ezek a gyerekek külföldre. Majd amikor legtöbbjük visszakerül Magyarországra, kimondjuk, hogy nem is volt olyan tehetséges a fiú. Pedig lehet, hogyha magyar klubjában marad, amíg sokkal érettebb lesz, a jövő Détáriját vagy Puskását nevelhetnénk. Az ügynökök hazugsággal, megvesztegetéssel, irreális ígéretekkel csábítják a gyerekeket külföldre, és hülyítik a szülőket. Te sötétben bujkáló, rémhírterjesztő gyerekkereskedő, reszkess! Figyelünk.

Tavaszi hadjáratunk sikeréről sokat megtudhatunk a következő hetekben. Március 1-én eldől a továbbjutás sorsa a Magyar Kupában, és az MTK – Debrecen – Videoton hármassal való találkozásunk után többet tudunk majd arról, hova várjuk csapatunkat. Nagyon remélem, oda, ahova én már az éveleje óta várom őket. Hajrá Honvéd, Csak a Kispest!

 

A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway

 

Forrás: nb1.hu


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!