aktuális híreink

Kilenc gólt lőttünk

Egy győzelem, egy vereség az MTK elleni mérlege a korosztályos csapatainknak

2019-05-14 17:17:40

A harmadik MTK-t fogadta a második helyen álló Budapest Honvéd-MFA U15-ös csapata, együttesünk pedig remek teljesítményt nyújtva 6–0-ás győzelmet aratott, a góllövőlistán harmadik Rácz Balázs mesterhármassal vette ki részét a sikerből. A diadal azt jelenti, hogy már tíz ponttal vezetünk az egy meccsel kevesebbet játszó kék-fehérek előtt, nekik négy, nekünk pedig három találkozónk van még hátra a szezonból. Szóval karnyújtásnyira került a második hely, az első viszont elúszott, mivel a PAFC 3–1-re nyert a Kaposvár ellen, s a hátralevő három meccsen már nem tudjuk ledolgozni a 10 pontos hátrányt.

Az U14-es gárda szintén az MTK-val szemben lépett pályára, s bár nagy csatában 4–3-as vereséget szenvedett, Takács László csapata továbbra is az első helyen áll, három fordulóval a zárás előtt egy ponttal előzi meg a PAFC és kettővel a Vasas gárdáját.

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 27. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–MTK Budapest 6–0 (3–0)

Honvéd-MFA utánpótlásközpont

Vezette: Horváth Balázs (Bencze A., Kiss II G.)

Gólszerző: Rácz B. (8., 24., 54.), Kiss L. (29.), Tarcson (43.), Keresztes (51.)

Honvéd: Schrankó – Gera (Scsoka, 51.), Nagy Z., Moery (Patócs, 51.), Tarcson (Polák, 46.), Keresztes, Kiss L. (Tuba, 51.), Pilter, Rácz B., Pekár (Fehér B., 46.), Szabó V. (Mázsás, 17.)

Vezetedző: Isa Gábor

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 27. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–MTK Budapest 3–4 (2–1)

Honvéd-MFA utánpótlásközpont

Vezette: Busai Attila (Nagy A., Sveda)

Gólszerző: Klausz (32., 34.), Ledacs-Kis (78.), ill. Barkóczi (10.), Balogh Á. (48.), Hegedűs T. (54.), Mészáros V. (82.)

Honvéd: Tóth B. – Kis K. (Balogh Zs., 67.), Sebe, Bezzeg, László M. (Szántó, 67.), Knolmár (Ledacs-Kis, 67.), Klausz, Zsigmond, Kis K., Horváth K., Mihály B.

Vezetőedző: Takács László


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!