aktuális híreink

Kiütéssel búcsúztak a bajnokok

10 gólt lőtt a már aranyérmes U17-es és U16-os csapat

2019-06-03 15:35:00

Az U17-es és az U16-os csapatunk is bajnokként lépett már pályára a korosztályos bajnokság utolsó fordulójában, ahol mindkét gárda fölényes győzelmet aratott a vendég Győr ellenében.

A Puskás Suzuki Kupára készülő U17-es gárda 4–0-ra győzött, s az első félidőben négy perc alatt három gólt lőve döntötte el a mérkőzést. Farkas Tibor együttese 20 pont előnyel végzett az élen, a legtöbb lőtt és a legkevesebb kapott góllal a mezőnyben.

Az U16-os együttes is fölényes diadalt aratott, Nagy Mihály tanítványai mindkét félidőben három-három gólt lőttek, a duplázó Kerezsi Zalán pedig a második helyen zárta a góllövőlistát. A csapat 16 pont előnnyel, egyetlen vereséggel, és szintén a legtöbb lőtt és a legkevesebb kapott góllal lett aranyérmes!

 

U17-ES BAJNOKSÁG, 28. (UTOLSÓ) FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–ETO FC Győr 4–0 (3–0)

Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Vezette: Nagy Bálint (Szász K., Kalmár P.)

Gólszerző: Németh D. (26.), Bónus (28.), Eördögh (29.), László D. (65.)

Honvéd: Megyeri – Földesi, Horváth M., Eördögh, Kocsis (Németh B., 63.), Németh D. (László D., 63.), Bónus, Csányi, Csaba D. (Török K., a szünetben), Buna (Bocskay, a szünetben), Fazekas (Sikorszki, a szünetben)

Vezetőedző: Farkas Tibor

 

U16-OS BAJNOKSÁG, 28. (UTOLSÓ) FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–ETO FC Győr 6–1 (3–1)

Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Vezette: Kalmár Petra (Nagy B., Szász K.)

Gólszerző: Kozma B. (14., 25., 55.), Benkő (36.), Kerezsi (66., 88.)

Honvéd: Salka – Kárász, Kovács, Zsigmond, Benczenleitner – Szabó, Nyitrai (Baliga, 57.), Horváth (Letenyei, 57.) – Kozma (Hajas, 65.), Benkő (Páll, a szünetben), Kerezsi

Vezetőedző: Nagy Mihály

Nagy Mihály:– Az egész mérkőzésen szépen, higgadtan játszottunk, sok tetszetős támadást vezettünk és nagyon szép gólokat lőttünk. Büszkék vagyunk a csapatra, mert tizenegy mérkőzéses győzelmi sorozatot produkált, ami nagy dolog, ahogyan az is, hogy 16 pont előnnyel nyertük meg a bajnokságot.honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!