aktuális híreink

Klubkártya

Minden információ egy helyen

2014-08-25 12:24:33

Mint ismert, a sportról szóló 2004. évi I. törvény értelmében az élvonalbeli csapatok bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseire 2013. július 1-től csak névre szóló jegyekkel lehet belépni. A névre szóló belépőjegy megvásárlása jelentős időt vesz igénybe, a hagyományos, helyszíni, mérkőzésnapi jegyvásárlás a rögzítendő adatok miatt csak nehézségek árán biztosítható. Az egységes rendszerben működő, de klubonként egyedi kialakítású plasztik kártya lehetővé teszi, hogy a szurkolónak csak egyetlen alkalommal kelljen megadnia az adatait, ezt követően minden jegyvásárláskor elegendő a kártyát vagy a kártya kódját használni, ezáltal jelentősen felgyorsul a jegyértékesítés folyamata. A klubkártyák kiállításával kapcsolatban érdemes folyamatosan figyelni a honlapunkat a kártyák elkészítésével és kiadásával kapcsolatos hírekért, információkért. A kártya elkészítésének menete: első lépésként felvesszük a jogszabály által előírt adatokat; majd elkészítjük a helyszínen a kártyára kerülő fényképet (emiatt a klubkártyák kiváltása csak személyesen lehetséges); ezután kerülhet sor a kártyák nyomtatására és kiadására. Fontos információ, hogy a felvett adatok kizárólag klubunk rendszerében tárolódnak.

A klubkártya kiváltásának díja minden esetben 1.000 Ft.


Szurkolói kártyát forgalmazó pénztár és nyitva tartás: Bozsik Stadion (Puskás Ferenc u.1-3.) 2-es kapujánál található pénztár, amely minden mérkőzésen az adott meccs kezdési időpontja előtt két órával nyit.

Szükséges dokumentumok:

A szurkolói kártya kiváltásához bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél).

A klubkártya a belépéshez kötelező, ezért azt javasoljuk, hogy az, aki szeretné kiváltani, az előzetesen, online regisztráljon IDE kattintva, így a helyszínen már csak át kell vennie a II-es kapunál található pénztárban. A klubkártyát csak személyesen lehet átvenni. Erre kérjük ügyeljetek.
 
Dokumentumok letöltése:
Klubkártya használati tájékoztató.PDF
Új adatkezelési tájékoztató.PDF


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!