aktuális híreink

Következik a 20. Bp. Honvéd – Paks

OTP Bank Liga, 15. forduló

2015-12-01 15:42:38

Az Eb-pótselejtező miatt elhalasztott 15. fordulót szerdán pótolják a csapatok. A Honvéd a Bozsik Stadionban fogadja a tabella második helyezettjét, a Paksi FC-t. A két együttesnek ez lesz a 20. bajnoki meccse. A párosítás mérlege egy kicsivel felénk billen, 6 kispesti, 4 paksi győzelem mellett 9 mérkőzés döntetlenre végződött. A gólok tekintetében is jobban állunk, a kispesti csatárok 25, a paksiak 20 gólt szereztek.

A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, a két asszisztens Szpisják Zsolt és Kormányos II. Gábor. A tartalék játékvezető Medovarszki János. A két alapvonal bíró Németh Ádám és Szőts Gergely. Iványi Zoltán eddig 24 tétmérkőzést vezetett a Honvédnak. Először 2007. február 26-án az Újpest- Bp. Honvéd (4-2), utoljára 2015. október 17-én a Videoton - Honvéd (3-0) mérkőzést.

A legutóbbi, Békéscsaba elleni mérkőzésen Lukács Dániel személyében egy újoncot avattunk, valamint a 150. bajnoki meccsét játszó Hidi Patrikot köszöntöttük. A 19 éves Lukács Dani 2014-ben került a Magyar Futball Akadémiára. Korábban már játszott Magyar Kupa és Liga Kupa mérkőzést is a színeinkben. Hidi Patrik 2009-ben éppen holnapi ellenfelünk, a Paksi FC ellen debütált, méghozzá bombagóllal. Mindkettőjüknek gratulálunk és további sikeres pályafutást kívánunk.

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!