aktuális híreink

Közlemény

Tisztelt Szurkolók!

2013-07-26 16:00:31

A Budapest Honvéd - Vojvodina mérkőzés alatt az UEFA rendelkezései miatt a leghangosabb, és egyben általunk is legkedveltebb szurkolói csoportjainkat kénytelenek voltunk a családi F szektorba áthelyezni. Legnagyobb bánatunkra magukról megfeledkezve, többször hangosan üvöltötték a „cigányok, cigányok, mocskos cigányok” rigmust. Sajnálatos módon saját biztonsági szolgálatunk sem tudta időben megszüntetni ezt a rasszista, számunkra, és minden tisztességes ember számára elfogadhatatlan gyalázatot. Ezért mindenki elnézését kérjük.

Ahogy ezt már korábban is jeleztük, mi nem tudunk azonosulni a fent említett magatartással. Csak hogy ne legyen félreértés, ezt nem csak az UEFA, az MLSZ, a Budapest Honvéd, de minden, általunk ismert vallás és tisztességes filozófia is tiltja.

Hogy nyomatékosítsuk a fent említett magatartás iránti ellenszenvünket, és a rasszizmus elfogadhatatlanságát, a következő hazai mérkőzésen, 2013. augusztus 4-én a Pápa elleni mérkőzésen álló szektorunkat, a Kanyart, az úgynevezett Kispest-szektort zárva tartjuk. Ilyen módon szeretnénk elnézést kérni azoktól, akiket megsértettünk tegnap este.

 

Budapest Honvéd FC vezetősége


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!