aktuális híreink

Közlemény

Tisztelt Szurkolók!

2015-05-20 10:47:30

A labdarúgó NB I 29. fordulójában 2015. május 24-én 18.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Budapest Honvéd FC labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, ennek ellenére a rendőrség és a szervező klub több korlátozást fog életbe léptetni. A szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a rendzavarás megakadályozása és szurkolók biztonsága érdekében kezdeményezte a pályarendszabály módosítását, melynek értelmében rendezvényen csak a szervezett gyülekezési helyen megjelenő, és onnan rendőri biztosítás keretében érkező szurkolók vehetnek részt.

A mérkőzésre érkező Budapest Honvéd FC szurkolók a mérkőzés napján a Határ úti autóbusz pályaudvar területén gyülekezzenek 16.00-17.00 óra között. Innen a vendégszurkolók legkésőbb 17.15 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.  

Felhívjuk a tisztelt vendégszurkolók figyelmét arra, hogy a mérkőzés napján a stadionnál részükre jegyértékesítés nincs!!! A szurkolók 2015. május 23-án 18.00 óráig vehetik meg jegyeiket Budapest Honvéd FC jegyértékesítési pontjain, valamint online az informatikai hálózaton. Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!! Csak a meghatározott gyülekezési pontokon megjelenő, rendőri kíséréssel biztosított szurkolók jutnak be a stadionba, ezért kérünk minden szurkolót a gyülekezési idő pontos betartására. Ezen időpontok betartása mellett egy szurkoló sem marad le a mérkőzés kezdetéről.

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

 

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság                         


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!