aktuális híreink

Közlemény

Tisztelt Szurkolók!

2016-02-23 11:09:54

Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC – Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés 2016. február 27-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Budapest XIX. kerületi Bozsik Stadionban. A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért az alábbi korlátozásokat fogja a rendőrség életbe léptetni:

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, oda csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. Kérjük a hazai szurkolókat, hogy a gépkocsikkal lehetőleg a Hofherr Albert utcában, vagy a Hengersor utcában parkoljanak.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik Pestlőrinc felől közelítik meg a Stadiont, hogy az Üllői út – Hengersor utca, vagy Hofherr Albert utca útvonalon érkezzenek a mérkőzésre. A korlátozás miatt a BKV a 93-as viszonylatszámú autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. utcán közlekedteti. Kérjük az útvonal tervezésénél ezt a tényt is vegyék figyelembe. A mérkőzést követően a Puskás utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így Pestlőrinc felé vagy kerülővel, vagy körülbelül 20 perc várakozás után lehet majd eltávozni.

A kapuk már 16.00 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

 

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság                         

  


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!