aktuális híreink

Közlemény

Pályarendszabályok kiegészítése

2016-10-17 12:10:54

A 2016. október 22-én a Budapest IX. ker. Üllői út 129. szám alatti Groupama Arénában megrendezendő FTC - Budapest Honvéd FC OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzés „E” (vendég) szektorának vonatkozásában

I,  A BHFC szurkolója /továbbiakban: résztvevő, szurkoló/ a sportrendezvény helyszínére akkor léptethető be, ha:

• a rendőrség által is meghirdetett, kialakított gyülekezőhelyeken:

Budapest XIX. ker. KÖKI Terminálnál található Puskás Ferenc szobornál, 2016. október 22-én 16:00 óra és 17:00 óra közötti időszakban érvényes belépőjeggyel megjelenik, ahonnan rendőri biztosítással, különjáratú autóbuszokkal kerülnek a Groupama Aréna IV. kapujához kísérésre.

• a gyülekezőhelyen aláveti magát a jegyellenőrzésnek, együttműködik a rendezőkkel, valamint a rendőrség munkatársaival,
  • vállalja, hogy a rendező felszólítására igazolja személyazonosságát,
  • nem áll nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt,
  • nem tart magánál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály büntetni rendeli, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, palackozott dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy melynek eldobása sérülést okozhat/
  • nem birtokol mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet,
  • tudomásul veszi, hogy az előzetes ellenőrzés és ott tartózkodás, valamint a szervezett kísérés ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető,

II,  Eltávolításra kerül, nem vehet részt a szervezett kisérésben az, aki:

• a gyülekező helyen megjelenik, de ezt követően a rendezők és a rendőrség kérésének nem tesz eleget,
  • aki az előzetes ellenőrzést követően, illetve a kísérés során agresszív, erőszakos magatartást tanúsít, illetve nem működik együtt a rendezőkkel és a rendőrséggel.

III,

• A Groupama Aréna vendégszektorába csak a rendőrség felvezetésével, szervezetten érkező résztvevők léphetnek be. Az a szurkoló, aki nem a szervezett és meghirdetett jegyellenőrzést, kísérést választja, nem tudja megközelíteni a vendégszektor bejáratát, és nem léptethető be a sportrendezvény helyszínére.
  • A szervezet kísérés megkezdése csak a rendőrség és a kísérésben részt vevő rendezők utasításai alapján lehetséges.
  • Az a szurkoló, aki a fenti feltételeket megszegi, illetve nem hajlandó a kísérést végzőkkel együttműködni, a mérkőzést nem látogathatja.

A Groupama Aréna Pályarendszabályának változatlanul hagyása mellett, a megjelölt mérkőzés vonatkozásában a fenti feltételek betartása nélkül a vendégszektorba a résztvevő nem léptethető be!  Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező vendégszurkolókat a fenti tájékoztató tudomásul vételére.

FTC

honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!