aktuális híreink

Közlemény

Nincs tárgyalás

2017-08-07 09:18:45

Tegnap az egyik internetes portál tényként közölte, hogy a Videoton labdarúgócsapata tárgyalásokat folytat klubunkkal Gazdag Dániel játékosunk megszerzése ügyében. Az internetes oldal azt is tudni vélte, hogy az átigazolás egyetlen akadálya a magas vételár, amit klubunk követel.

A fentiekkel szemben az igazság az, hogy a Videoton labdarúgócsapata klubunkkal semmilyen tárgyalást nem folytatott vagy folytat, semmilyen ajánlatot nem tett, és semmilyen érdeklődést nem mutatott a fent említett játékos kapcsán. A székesfehérvári klub még a játékossal sem beszélhetett, hiszen egy szerződés alatt álló játékossal klubja beleegyezése nélkül kommunikálni súlyos etikai és fegyelmi vétség mind a játékos, mind a kommunikáló klub részéről. Semmi arra utaló jel nincs, hogy a Videoton akármilyen módon megszegte volna ezeket az előírásokat.

Mint minden más klub, természetesen a Budapest Honvéd is részt vesz a játékos piac történéseiben. De kérjük szurkolóinkat és a labdarúgó közösséget, hogy klubunkat és játékosainkat érintő kérdésekben csak honlapunk tájékoztatását fogadják el, mint autentikus forrás. Ne engedjük, hogy rosszindulatú pletykák gyengítsék csapatunk egységét! Hajrá Honvéd, csak a Kispest!

Budapest Honvéd FC


aktuális híreink

Közlemény

Tisztelt Szurkolók!

2017-08-07 15:35:23

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC – Újpest FC labdarúgó mérkőzés 2017. augusztus 12-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Budapest XIX. kerületi Bozsik Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért az alábbi korlátozásokat fogja a rendőrség életbe léptetni:

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, oda csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. Kérjük a hazai szurkolókat, hogy a gépkocsikkal lehetőleg a Hofherr Albert utcában, vagy a Hengersor utcában parkoljanak.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik Pestlőrinc felől közelítik meg a Stadiont, hogy az Üllői út – Hengersor utca, vagy Hofherr Albert utca útvonalon érkezzenek a mérkőzésre.

A korlátozás miatt a BKV a 93-as viszonylatszámú autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. utcán közlekedteti. Kérjük az útvonal tervezésénél ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A mérkőzést követően a Puskás utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így Pestlőrinc felé vagy kerülővel, vagy körülbelül 20 perc várakozás után lehet majd eltávozni.

A kapuk már 16.00 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság                          


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!