aktuális híreink

Közlemény

Tisztelt Szurkolók!

2018-02-19 09:38:00

Az OTP Bank Liga következő NBI-es labdarúgó fordulójában 2018. február 24-én 19.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Budapest Honvéd FC labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség és a szervező klub több korlátozást fog életbe léptetni. A szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében ajánlott gyülekezési helyett hirdet meg a Budapest Honvéd FC szurkolói részére, ahonnan rendőri biztosítás keretében érkezőnek a szurkolók a Groupama Arénához.

A mérkőzésre érkező Budapest Honvéd FC szurkolók a mérkőzés napján a Budapest XIX. kerület Vak Bottyán úton található KÖKI bevásárlóközpont előtt található Puskás Ferenc szobor előtt gyülekezzenek 17.30-18.00 óra között. Innen a vendégszurkolók 18.30 és 18.45 órai buszindulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.  

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!! 

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!! 

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság                 


         

Pályarendszabályok kiegészítése 


A 2018. február 24-én a Budapest IX. ker. Üllői út 129. szám alatti Groupama Arénában megrendezendő FTC - Budapest Honvéd FC OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzés „E” (vendég) szektorának vonatkozásában

I,  A Budapest Honvéd FC szurkolója /továbbiakban: résztvevő, szurkoló/ a sportrendezvény helyszínére akkor léptethető be, ha: 

 • a rendőrség által is ajánlott és meghirdetett, kialakított gyülekezőhelyeken: 
 • Budapest XIX. ker. KÖKI Terminálnál található Puskás Ferenc szobornál, 2018. február 24-én 17.30 óra és 18:00 óra közötti időszakban érvényes belépőjeggyel megjelenik. Innen rendőri biztosítással különjáratú autóbuszokkal kísérésre kerülnek a Groupama Aréna IV. kapujához.
 • a gyülekezőhelyen aláveti magát a jegyellenőrzésnek, együttműködik a rendezőkkel, valamint a rendőrség munkatársaival,
 • vállalja, hogy a rendező felszólítására igazolja személyazonosságát,
 • nem áll nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt,
 • nem tart magánál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály büntetni rendeli, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, pirotechnikai eszköz, palackozott dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy melynek eldobása sérülést okozhat/ 
 •  nem birtokol mások iránti gyűlöletre uszító feliratot, zászlót vagy jogszabály által tiltott jelképet, 
 •  tudomásul veszi, hogy az előzetes ellenőrzés és ott tartózkodás, valamint a szervezett kísérés ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető,  
 •  

II,  Eltávolításra kerül, nem vehet részt a szervezett kisérésben az, aki: 

 • a gyülekező helyen megjelenik, de ezt követően a rendezők és a rendőrség kérésének nem tesz eleget, 
 •  aki az előzetes ellenőrzést követően, illetve a kísérés során agresszív, erőszakos magatartást tanúsít, illetve nem működik együtt a rendezőkkel és a rendőrséggel.  

III

 • A Groupama Aréna vendégszektorába csak a rendezvény feltételeinek és a rendezők kérésének eleget tevő résztvevők léphetnek be.
 • A szervezet kísérés megkezdése csak a rendőrség és a kísérésben részt vevő rendezők utasításai alapján lehetséges. 
 •  Az a szurkoló, aki a fenti feltételeket megszegi, illetve nem hajlandó a kísérést végzőkkel együttműködni, a mérkőzést nem látogathatja.  

A Groupama Aréna Pályarendszabályának változatlanul hagyása mellett, a megjelölt mérkőzés vonatkozásában a fenti feltételek betartása nélkül a vendégszektorba a résztvevő nem léptethető be!  Tisztelettel kérjük a mérkőzésre jeggyel rendelkező vendégszurkolókat a fenti tájékoztató tudomásul vételére.


FTC


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!