aktuális híreink

Közszolgálati hír

Lezárásokkal kell számolnunk a szombati rangadón

2018-05-17 15:58:00

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság az alábbi közleményt továbbította klubunknak:

A labdarúgó OTP Bank Liga fordulójában a Budapest Honvéd FC – Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés 2018. május 19-én 19:30-i kezdettel kerül megrendezésre a Budapest XIX. kerületi Bozsik Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért az alábbi korlátozásokat fogja a rendőrség életbe léptetni:

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, oda csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. Kérjük a hazai szurkolókat, hogy a gépkocsikkal lehetőleg a Hofherr Albert utcában, vagy a Hengersor utcában parkoljanak.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik Pestlőrinc felől közelítik meg a Stadiont, hogy az Üllői út – Hengersor utca, vagy Hofherr Albert utca útvonalon érkezzenek a mérkőzésre.

A korlátozás miatt a BKV a 93-as viszonylatszámú autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. utcán közlekedteti. Kérjük az útvonal tervezésénél ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így Pestlőrinc felé, vagy kerülővel, vagy körülbelül 20 perc várakozás után lehet majd távozni.

A kapuk már 17:30-tól nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak megtalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!                         


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!