aktuális híreink

Közszolgálati hír

Lezárásokkal kell számolnunk a szombati rangadón

2018-05-17 15:58:00

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság az alábbi közleményt továbbította klubunknak:

A labdarúgó OTP Bank Liga fordulójában a Budapest Honvéd FC – Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés 2018. május 19-én 19:30-i kezdettel kerül megrendezésre a Budapest XIX. kerületi Bozsik Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért az alábbi korlátozásokat fogja a rendőrség életbe léptetni:

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, oda csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. Kérjük a hazai szurkolókat, hogy a gépkocsikkal lehetőleg a Hofherr Albert utcában, vagy a Hengersor utcában parkoljanak.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik Pestlőrinc felől közelítik meg a Stadiont, hogy az Üllői út – Hengersor utca, vagy Hofherr Albert utca útvonalon érkezzenek a mérkőzésre.

A korlátozás miatt a BKV a 93-as viszonylatszámú autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. utcán közlekedteti. Kérjük az útvonal tervezésénél ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így Pestlőrinc felé, vagy kerülővel, vagy körülbelül 20 perc várakozás után lehet majd távozni.

A kapuk már 17:30-tól nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak megtalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!                         


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!