aktuális híreink

Lanzafame nem akar elmenni Kispestről

Hemingway nem akarja eladni

2017-06-28 09:53:46

A különböző sajtóorgánumok már a bajnoki cím megnyerése után arról cikkeztek, hogy Davide Lanzafame melyik hazai, vagy külföldi klubban folytatja pályafutását. A Kispesten nagy népszerűségnek örvendő olasz támadó ma a tulajdonossal beszélgetett, ami után érdeklődésünkre a következőket mondta:

- Beszélgettünk az elnök úrral a jövőmmel kapcsolatban és azt a megoldást választottuk, ami nekem és a klubnak is a legjobb, vagyis, hogy maradok Kispesten. A Honvédnál jól érzem magam.

Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük a bajnokságot. A sikerben nagy segítséget nyújtottak szurkolóink, akik fantasztikus hangulatot teremtettek bárhol is léptünk pályára. Ez nagyon sokat jelentett a számunkra, engem személy szerint nagyon megfogott a Honvéd-szurkolók szeretete. Az a célunk, hogy megvédjük a bajnoki címet, és nagyon szeretnénk jól szerepelni a Bajnokok Ligájában. 

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa megerősítette Davidével folytatott beszélgetésüket és kijelentette, hogy a szezonban semmi szín alatt nem adja el a támadót.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!