aktuális híreink

Lehet még javítani

Mezőnyben jól játszott a Honvéd a Ludogorec ellen

2019-01-18 21:18:00

A törökországi edzőtábor második teljes napján a Ludogorec ellen játszott felkészülési mérkőzést a Budapest Honvéd FC. Csapatunk 4–2-es vereséget szenvedett, az együttes első téli gólját Tischler Patrik szerezte, így őt kértük meg arra, hogy foglalja össze a Honvéd pénteki napját.

„Ez volt a második napunk az edzőtáborban, amely során az első edzőmeccset játszottuk – kezdte Tischler Patrik. – Délelőtt a mérkőzések előtti szokásos átmozgató edzésen vettünk részt, a támadásokat és a pontrúgásokat gyakoroltuk, majd következett az ebéd, a délutáni pihenő, utána pedig már a mérkőzésre hangolódtunk. Erős ellenféllel szemben, jó pályán léphettünk pályára, s a vezetést is megszereztük a találkozón. Sajnos utána háromszor is betalált a rivális, amit annak tudok be, hogy a felkészülés közepén tartunk, nem vagyunk még frissek, ez volt az első meccsen, de nincs nagy probléma, bízom a társakban, olyan hibákat követtünk el, amelyeket gyakorlással ki lehet javítani. Voltak biztató momentumok, mezőnyben jól játszottunk, s a második félidőben is betaláltunk. Erős ellenféllel szemben játszhattunk, mindkét csapat győzni akart, megyünk tovább, van még három meccsünk, és készülünk a Fradi elleni szezonnyitóra.”

A beszélgetés közben Tischler Patrik sántikálva tartott a szobája felé, s ennek kapcsán elmondta, egy becsúszás során a rivális védő elvitte a lábát, kicsit rátaposott a bokájára, de nincs nagy baj, a szombati edzésen is ott lesz már.

 

A nap legjobb/legviccesebb momentuma:

„Ami a legjobb volt a napban, hogy az első meccsen be tudtam találni, és megszereztem az első gólunkat a felkészülés során. Egy csatárnak mindig fontos a gólszerzés, hiszen a támadóknak kell befejezni az akciókat, így a gólszerzés volt a legjobb pillanat”


A mérkőzés összefoglalója az alábbi linken tekinthető meg.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!