aktuális híreink

Magabiztos győzelem Pakson

Paksi FC - Budapest Honvéd 1-3 (0-1)

2016-01-16 16:06:04

Az NB I tavaszi szezonjára készülő csapatunk ma délután idei második edzőmérkőzését is lejátszotta. A Tatabánya elleni szerdai győzelem (5-2) után ezúttal Pakson léptünk pályára.

Marco Rossi az első félidőben a Kemenes – Lovric, Baráth, Bobál D., Ikenne-King – Gazdag, Kamber, Sváb, Vasiljevic - Vernes, Holander összetételű csapatot küldte a csatába. Az első negyvenöt perc során egyértelműen a mieink domináltak, a hazaiak még helyzetig sem jutottak el. A játékrész egyetlen találatát a 18. percben láthattuk, amikor egy ügyes labdaszerzést követően Gazdag indította Vernest, aki levitte a labdát az alapvonalig, majd visszagurított, az érkező Kamber pedig 14 méterről a hosszú sarokba lőtt. 0-1!

Szünet után a Nagy S. – Botka, Baráth (Fehér I., 65’), Ignjatovic, Bobál D. – Nagy G., Hidi, Vasiljevic (Csábi, 58’), Sváb (Kovács Z., 65’) – Vernes (Constantinescu, 58’), Eppel összeállítású csapat folytatta a találkozót. Hamar megdupláztuk az előnyünket, miután a 48. percben Hidi labdájával Botka lépett ki, aki már a hazai kapus mellett is eltolta a labdát, amikor az egyik érkező védő buktatta. A játékvezető jogosan ítélt büntetőt, a labdát pedig Vernes Richárd a bal alsó sarokba lőtte. 0-2!

Tíz perccel a mérkőzés vége előtt végleg bebiztosítottuk a győzelmünket. Eppel indította Constantinescut, fiatal támadónk pedig átemelte a labdát a kifutó kapus felett, majd mielőtt a védője beérte volna, a felpattanó labdát a hazaiak hálójába fejelte. 0-3!

A lefújás előtti pillanatokban szépítettek a hazaiak, akik a második játékrészben már jóval veszélyesebben játszottak. Hahn jól eltalált, 20 méteres lövése után a labda a felső lécről védhetetlenül vágódott Nagy Sándor kapujába. 1-3!

A következő felkészülési meccsünkig már csak négyet kell aludni: szerdán 17 órakor az NB III Közép csoportjában szereplő FC Dabas csapatát fogadjuk a Bozsik Stadionban.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!