aktuális híreink

Május 6-án Honvéd – Diósgyőr

Vasárnap: Családi nap a Bozsik Stadionban

2016-04-22 14:18:40

Május 6-án, pénteken 17 órai kezdettel a Bozsik Stadion centerpályáján barátságos mérkőzést játszik a Honvéd és Diósgyőri VTK, a belépés ingyenes.

Május 8-án a 2015/2016-os bajnokságot egy közös záróeseménnyel búcsúztatjuk a Bozsik Stadionban, amelyen szurkolóink találkozhatnak a Budapest Honvéd FC játékosaival, vezetőedzőjével, valamint különböző, érdekes programokon vehetnek részt, illetve egy focitornán is megmérettethetik magukat.

Szurkolóink számára egy kispályás focibajnokságot rendezünk, 5+1-es rendszerben (5 mezőnyjátékos és egy kapus), csapatonként maximum 10 játékos nevezhet. A bajnokságot műfüvön, 4 db kispályán játsszuk majd le, 20 perces mérkőzésekkel. A csapatok száma maximum 16 lehet. A torna 10:00-kor kezdődik és 14:00-kor fejeződik majd be. A seregszemlére elsősorban felnőtt játékosok nevezését várjuk. Természetesen mindenki magával hozhatja gyermekét, párját, hiszen őket is érdekes programok várják majd. A gyerekek ügyességi vetélkedőkben, kapura lövő versenyeken mérhetik össze tudásukat, és értékes Budapest Honvéd FC-s ajándékokat nyerhetnek.

Továbbá 10 és 12 óra között óránkén egy-egy stadiontúra indul a Bozsikban, amelyeken a regisztráló szurkolóinknak bemutatjuk a létesítményt. A túrán résztvevők megtekinthetik az akadémiát, az NB I-es öltözőket, a sajtóhelységeket, kipróbálhatják milyen a Honvéd TV-nek nyilatkozni, értékes kupákat tekinthetnek meg, és megismerhetik klubunk történelmének érdekes részleteit. Minden túrának egy meglepetésvendége is lesz. 11 és 13 óra között pedig találkozhatnak szurkolóink Marco Rossival és játékosainkkal, közös képeket készíthetnek velük, illetve autogramot is kérhetnek.

13 és 14 óra között egy szurkolói ankét kerül megrendezésre, ahol George F. Hemingway, klubunk tulajdonosa, Marco Rossi, vezetőedző, Cosimo Inguscio pályaedző és négy játékosunk értékeli majd a szezont, beszélnek a jövőbeli tervekről, céljainkról, illetve természetesen szurkolóink kérdéseire is válaszolnak majd. 14:30-tól pedig a klub sajtószobájában mindenki kipróbálhatja, hogy milyen sportújságírónak lenni. Marco Rossi fog egy sajtótájékoztató keretében a szurkolóink kérdésére válaszolni fél órában.

Az eseményen mindenki a klub vendége egy gulyáslevesre a családi szektor előterében található sörpadoknál. Az összejövetelen klubunk kabalaállata, Leo is részt vesz. A gyerekeket ingyenes arcfestés is várja.

Az eseményt 16 órakor a center pályán, a Békéscsaba ellen megrendezésre kerülő NB III-as mérkőzésünk zárja majd, amelynek felvezetésében vezérszurkolóink Rőzse és Pisti adja majd át a Meccs Embere facebook applikációnkkal, szurkolóink által a Tavaszi Szezon Legjobb Játékosának megválasztott labdarúgónknak járó díjat.

A futball tornára a marketing@bhfc.hu e-mail címen várjuk a nevezéseket. A csapatok neve mellett a csapatok tagjainak nevét, születési dátumát és helyét is küldjétek el nekünk a nevezéshez. A stadiontúrára szintén ugyan ezen az e-mail címen lehet nevezni. Kérjük névvel, születési dátummal és hellyel küldjétek el regisztrációtokat, illetve, hogy a 10, 11, 12 órás túrák közül melyiken szeretnétek részt venni. Marco Rossi sajtótájékoztatójára a marketing@bhfc.hu e-mail címen lehet jelentkezni, szintén névvel, születési dátummal és hellyel. Családi Focinap a Bozsik Stadionban


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!