aktuális híreink

Megbüntették a hibáinkat

A Vidi kegyetlenül kihasználta a Honvéd rontásait.

2018-08-19 09:27:00

3–0-ás vereséget szenvedett a Budapest Honvéd a Mol Vidi elleni rangadón, amely egyben csapatunk első hazai mérkőzése volt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

 „Harminc perc alatt leromboltuk azt, amit négy meccs alatt felépítettünk – kezdte Nagy Gergő csapatkapitány. – Olyan hibákat vétettünk egyéni és csapat szinten is, ami egy ilyen együttes ellen, amelyik nemzetközi porondon menetel, nem lehet elkövetni, mert kegyetlenül kihasználja.”

Pedig nem indult rosszul a mérkőzés, a Honvéd előtt is adódtak lehetőségek, Gróf Dávid pedig védte Huszti Szabolcs büntetőjét.

 „A tizenegyes előtt is követtünk el hibákat, aztán mentünk tovább, megvoltak a lehetőségeink, megszerezhettük volna a vezetést – folytatta Nagy Gergő. – A büntető után is hajtottunk tovább, aztán saját magunknak vittünk be egy ütést, ami már végzetesnek tűnt. Emberhátrányba kerültünk, a Vidi előnye kétgólosra nőtt. Egy olyan csapat, aki kellő rutinnal rendelkezik, megoldja az ilyen helyzetet.”

A szünetben 2–0-ra vezetett a Vidi, a Honvéd pedig emberhátrányban játszott, ennek ellenére az együttes a második félidőben is mindent megtett azért, hogy gólt szerezzen, ami sajnos nem sikerült, sőt a rivális talált be még egyszer.

 „Annak ellenére, hogy a mérkőzés nagy részében tíz emberrel játszottunk, voltak helyzeteink – tette hozzá Nagy Gergő. – Próbáltuk megszerezni a becsületgólt, amit tudtunk, kiadtunk magunkból. Voltak a lehetőségeink, hogy kozmetikázzunk az eredményen, de most nem volt meg a kellő hatékonyság, élesség a kapu előtt. Ez betudható annak, hogy amikor odaértünk a kapu elé, elfogyott az oxigén a fejből, nem mindig sikerült jó döntést hoznunk.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!