aktuális híreink

Megérkeztünk Ausztriába

Pazar környezeteben készülhet a csapat a következő másfél hétben

2019-06-24 22:49:00

Közös reggelivel kezdődött a felkészülés harmadik hete a Budapest Honvédnál, majd együttesünk elindult Ausztriába, s egy útközbeni ebéddel és kávészünettel tarkított utazás után, no meg bő 600 kilométerrel odébb megérkezett Kirchdorf in Tirolba. Csapatunk pazar környezetben töltheti a következő másfél hetet, a gyakorlások mellett pedig négy felkészülési mérkőzés is vár a gárdára.

Vacsora után a játékosok egy kis biciklizéssel nyújtották ki az utazásban megfáradt izmaikat, míg a szakmai stáb megnézte a szállodától pár percre található kis komplexumot, illetve a konditermet, kedden délelőtt pedig már kezdődhet is a munka!

A kerettagok közül Szendrei Norbert bokasérülése miatt maradt otthon, valamint később csatlakozik a gárdához David N’Gog, aki a klub engedélyével a gyermeküket váró felesége mellett maradt, míg Änis Ben-Hatira egy kisebb sérülése miatt – szintén a Honvéd jóváhagyásával – később tért vissza Magyarországra. Ben-Hatira átesett a szezonkezdetkor szükséges orvosi vizsgálatokon, és az edzőtábor ideje alatt otthon végez erőnléti edzéseket, hogy minél hamarabb a lehető legjobb állapotba kerüljön.

A Honvéd az edzőtábor során négy (zárt kapus) felkészülési mérkőzést vív majd, együttesünk otthon nem játszik edzőmeccset, a július 4-i hazaérkezés után egy héttel pedig már jöhet is a Zalgiris Vilnius elleni Európa-liga-párharc.

 

A Honvéd kerete az ausztriai edzőtáborban

Kapusok: Berla Attila, Horváth András, Lefkovits Robi

Védők: Batik Bence, Djordje Kamber, Kálnoki-Kis Dávid, Ivan Lovirc, Temesvári Attila

Középpályások: Banó-Szabó Bence, Gazdag Dániel, Heffler Tibor, Hegedűs Márk, Herjeczki Kristóf, Kovács Nikolasz, Tonci Kukoc, Mohamed Mezghrani, Nagy Gergő, Eke Uzoma

Támadók: Cipf Dominik, Lukács Dániel, Májer Milán, David N’Gog

 

A Honvéd felkészülési mérkőzései

Június 26., szerda: Wacker Innsbruck (osztrák)–Budapest Honvéd

Június 29., szombat: Budapest Honvéd–Zenit (orosz)

Július 1., hétfő: Royal Mouscron (belga)–Budapest Honvéd

Július 3., szerda: Budapest Honvéd–Red Bull Bragantino


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!