aktuális híreink

Megvertük a Real Madridot!

Győzelemmel kezdte a Honvéd-MFA a Puskás-Suzuki-kupát

2019-06-06 18:32:00

A Puskás-Suzuki-kupa első napján a Budapest Honvéd-MFA U17-es csapata a Real Madriddal mérte össze erejét. Farkas Tibor együttese jól kezdte a mérkőzést, már a 3. percben megszerezte a vezetést László Dávid góljával. A 13. és a 21. percben is a Honvéd kapuja előtt adódott helyzet, de szerencsére Megyeri gyönyörűen hárított. 

A második félidő hajrájában, az 58. percben (a tornán a mérkőzések 60 percig tartanak) Fazekas kezére pattant a labda, ezért tizenegyeshez juthatott a Real, de Megyeri ismét résen volt, a labdát a kapufára ütötte a labda, vastagon hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy a mieink sikerrel indítsák a tornát.

„Más a magyar bajnoki mérkőzés, más a nemzetközi mérkőzés és persze még a nemzetközi mérkőzések között is jelentős differencia van – kezdte Farkas Tibor vezetőedző. – Teljesen más a Real Madrid ellen játszani, ami béklyót rakott a lábunkra. Határozottan tiszteltük az ellenfelünket, de a játékunkkal nem voltam megelégedve, bár azt gondolom az eredmény magáért beszél. Azért tudtunk győzni, mert a játékosok nagyon akarták a sikert, motiváltak voltak, és mindig volt ember, aki kisegítette a társakat. Csapatként nyújtottunk remek teljesítményt.”

 

PUSKÁS-SUZUKI KUPA

B-csoport, 1. forduló

Real Madrid FC–Budapest Honvéd-MFA 0–1 (0–1)

Felcsút, Puskás-pálya

Gólszerző: László D. (3.)

Real: Ramirez – Marti, Bonilla, Garzón, Rey – Keita, Nakai, Piriz, Lois – Jimenez, Sánchez

Honvéd: Megyeri – Buna, Fazekas, Horváth M., Sikorszki – Szabó A., Bocskay, Török (Eördögh 44.), Kovács D. (Csaba D. 59.) – Molnár R. (Németh D. 52.), László D. (Csányi 52.)


(fotó: pfla.hu)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!