aktuális híreink

Mi vérciki?

Lapszemle

2017-06-10 12:41:11

Készülünk a szezonkezdésre. Tegnap megérkezett Budapestre új vezetőedzőnk, Erik van der Meer, és azonnal munkához kezdett. Átadta a stábnak az edzéstervet, az edzőmérkőzések időpontjait, és nekilátott a játékosok adatainak megismeréséhez. Hétfőtől pedig már magukkal a játékosokkal ismerkedik. A reggeli orvosi vizsgálat után a játékosok délután megkezdik az első edzést. Mindannyian szeretnénk, ha egy csodálatos szezont egy újabb csodálatos szezon követne. Ahogy rögzítettük az edzőmérkőzések időpontját, azonnal közzétesszük honlapunkon. Az edzőmérkőzések kivétel nélkül ingyenesek lesznek. Reméljük, sok szurkoló látogat majd ki.

Az egyik labdarúgással foglalkozó oldal „vércikinek” nevezte, hogy a csapatok állítólag kérték, ne legyen Szuperkupa. Mi biztosan nem kértük. Ettől még nyugodtan lehetnek olyan csapatok, melyeknek a véleménye eltér a miénktől. Különben a megkérdezés teljesen irreleváns. Már nagyon régen volt, amikor az OTP Bank Liga csapatainak akármilyen köze volt a bajnokság lebonyolításához, vagy akármilyen komolyabb döntéshez. Miért pont ebben az ügyben kérdezték volna meg a csapatokat?

Egy szakember ismét nyilatkozott, hogy milyen rossz a 12 csapatos NB I. Nem értem, miért éri kritika a 12 csapatos bajnokságot. 2006 óta biztosan az elmúlt évi volt a legjobb NB I-es szezon, sok nagyon jó mérkőzéssel, és fantasztikus fináléval. A 12 csapatos bajnokság az MLSZ egyik legjobb döntése volt. Abba kellene hagyni a sírást a régi szép időkről. Ezek az idők nem voltak olyan szépek. Ha pedig azért sírunk, mert nagy múlttal rendelkező csapatok, mint a Győr, Pécs, Szeged, Nyíregyháza, Zalaegerszeg nincsenek az NB I-ben, akkor úgy gondolom, inkább az NB II-t kellene 12-re csökkenteni, hogy az a bajnokság is megközelítse színvonalban az NB I-et.

Ismét olvastam a különböző cikkeket, amelyek „névtelen informátorokra” hivatkozva számolnak be az NB I-es játékosok fizetéséről. Na most ezek a „névtelen informátorok” nem csak névtelenek, de hülyék is. A számoknak közük nincs a valósághoz sem a mi klubunknál, sem másoknál. Lehet, hogy játéknak jó, de igazából csak hergeli a játékosokat a valótlan számokkal és összehasonlításokkal. 

Csak Hidi Patrik és Zsótér Donát hagy el minket azok közül, akik a tavaszi idény során több játéklehetőséget kaptak. Természetesen pótolni kell őket, és dolgozunk is ezen a feladaton. Visszatér a csapathoz Kabangu, és több fiatal játékos is csatlakozik hozzánk a Magyar Futball Akadémiáról. Nagy játékos mozgás egyáltalán nem várható nálunk. Egy belső védővel már szerződést kötöttünk, és csatársorunk már teljes, de akár középpályánk is rendben lehet az akadémiáról kikerülő fiúkkal. Tulajdonképpen eddig a dolgok elég szerencsésen alakultak. Természetesen, ha valamelyik játékos játékjogát értékesítjük, a helyzet változhat, de egyelőre nem látok erre mutató jeleket. Persze az átigazolási szezon csak most kezdődik.

 

A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!