aktuális híreink

Minden meccsen gólt lőni

Májer Milán a folytatásban is tartaná a tempót

2018-10-13 15:20:00

Hét mérkőzés, hét gól.

Függetlenül attól, hogy milyen sorozatról van szó,  mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény az, ami Májer Milán nevéhez fűződik. A Budapest Honvéd Puskás Ferenc-díjas tehetsége a szezon eddigi hét NB III-as mérkőzésén szerzett hét gólt, s ezzel a második a Közép csoport góllövőlistáján, de a háromcsoportos harmadosztály egészét nézve is harmadik.

„Próbáltam és próbálom is a lehető legtöbbet kihozni az NB III-as mérkőzésekből – kezdte a Magyar Futball Akadémián nevelkedő Májer Milán. – A tavaszi szezonban nyolc NB I-es meccset játszottam, szinte mindig keretben voltam, ami nagy ugrás volt az utánpótlás-bajnokságok után, míg a mostani helyzet visszaesés. De nem vagyok telhetetlen, nem is lehetek az, most az a fontos, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, és megmutassam, hogy érett vagyok arra, hogy magasabb szinten is játszhassak.”

A 19 esztendős támadó hozzátette, az utánpótlás-bajnokságokhoz képest az NB I-ben és az NB III-ban is nagyobb a sebesség, az pedig az előnyére válhat, hogy  hétközben az első osztályú kerettel készül, így folyamatosan szokja a nagyobb tempót, a gyorsabb játékot.

„Egyértelműen az a célom, hogy minden meccsen gólt szerezzek, sőt ha lehet, akkor akár kettőt is, igaz, ez nem egyszerű, hiszen inkább a védekezésre fektetik a hangsúlyt a csapatok – folytatta eltökélten Májer Milán. – Mivel már hét gólt lőttem, és játszottam az NB I-ben korábban, jobban is figyelnek rám, sokszor hallom, hogy az a cél, hogy kivegyenek a játékból, többször rámszállnak, szabálytalankodtam velem szemben. Az is sokat számít, hogy meghatározó játékos vagyok, örülök, hogy ilyen szerepem van, és szeretném, hogy idővel majd az NB I-ben is így legyen. De nem akarok előreszaladni, tudom, ehhez időre és rengeteg munkára van szükségem. No meg arra, hogy minden meccsen gólt rúgjak, ez is segíthet abban, hogy újra lehetőséget kapjak. Ezért dolgozom minden edzésen.”

A Budapest Honvéd MFA NB III-as együttese legközelebb vasárnap 14 órától Pakson lép pályára, s bízunk benne, hogy tovább tart a tehetséges támadó sorozata.honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!