aktuális híreink

Mint egy család

Keresztes Noel hamar beilleszkedett és jól érzi magát a Honvédnál

2018-12-27 16:27:00

A téli szünetben megnézzük, hogyan állnak utánpótláscsapataink, az edzők, illetve a játékosok értékelik az őszi szezont: elsőként Keresztes Noel (képünkön jobbról a második), a Budapest Honvéd-MFA U15-ös csapatának kiválósága. Az együttes a tabella harmadik helyén áll, míg a 13 mérkőzésen 12 gólt szerző – plusz a két U16-os meccsén egyszer eredményes – Keresztes negyedik a góllövőlistán, a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület (KLTE) szavazásán pedig őt választották meg a szurkolók 2018 legjobb serdülő játékosának.


Az U15 az első akadémiai korosztály, te pedig idén nyáron igazoltál Pécsről a Honvédhoz. Hogy érzed magad itt?

Nagyon szeretek a Honvédnál lenni, és vártam azt is, hogy átköltözzünk az új létesítménybe. Előtte már többször megnéztük a csapattal, szuper lesz, sok pálya van és a szobák is korszerűbbek.

Milyen a csapat? Minek köszönhető, hogy ilyen rövid idő alatt összekovácsolódtatok?

Nagyon jó a csapat, szeretünk együtt játszani, nekik is köszönhetem, hogy ennyi gólt lőttem eddig. Isa Gabi bácsi, az edzőnk is nagyon rendes, mindenkire odafigyel, kifejezetten pozitívan áll hozzánk, ami miatt könnyebben alkalmazkodunk mi is egymáshoz.

Milyenek az edzések? Nagy volt a váltás a korábbiakhoz képest?

Az edzéseink jóval keményebbek, mint a korábbi klubjaimnál. Sokkal jobban elfáradunk, gyorsabban kell mozogni, a gyakorlatokat is nagyobb a tempón kell végezni.

Hogyan értékeled az idényt?

Voltak olyan meccseink, ahol nem sikerült az elvárható teljesítményt nyújtanunk. Sajnos sokszor ikszeltünk, vagy kikaptunk olyanoktól, akiktől nem kellett volna. Mondjuk, az UTE elleni meccsre ez nem igaz, négy góllal járultam hozzá a tíz egyes győzelemhez, nagyon örültem, hogy az a találkozó ennyire jól sikerült.

Megnyerhetitek a bajnokságot? Mire van ehhez szükség?

Innentől kezdve már nem csak rajtunk múlik, hogy elsők leszünk-e. A csapat mindent meg fog tenni ennek érdekében, a lehető legjobb teljesítményt fogjuk nyújtani. Most a harmadik helyen állunk és csak akkor van esélyünk, ha valaki hibázik az előttünk lévők közül. Persze a lényeg az, hogy élvezzük a játékot, és minél többet fejlődjünk csapatszinten és egyénileg is.

Mi az, amit a legjobban szeretsz a Honvédnál?

Szeretem, hogy olyanok vagyunk, mint egy család. Mindenki kedves a másikkal, odafigyelünk egymásra és tényleg egy csapat vagyunk.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!