aktuális híreink

Morzsák

Nagyon kellett a magyar szurkolói léleknek a Finnország elleni győzelem

2015-06-18 14:45:44

Morzsák

Nagyon kellett a magyar szurkolói léleknek a Finnország elleni győzelem. A diadal jelentőségét persze még nem tudjuk. Minden a további mérkőzésektől függ. De a hangulat sokkal jobb, és a remény tovább él.

Az U20-as Világbajnokságról visszatért válogatott támadója már több alkalommal is kijelentette, hogy a magyar csapatnak a legjobb négy között lenne a helye. Nem, fiam, nem. Három jó csapattól kikaptatok, a VB pofozógépét ti is felpofoztátok. A helyezés pontos és megérdemelt volt. A különben jól küzdő csapat nagy szerencséje az, hogy egy német edzője volt, aki három vereséget is meg tud magyarázni. Mert ha magyar lett volna, akkor már rég a végkielégítésén vitatkozna az MLSZ-szel. Szóval kezeljük helyén ezt a dolgot.

Ma olvastam az egyik internetes portálon, hogy a Honvéd nagy bejelentést kíván tenni: egy nagy, stabil német főtámogató érkezik a csapathoz. Rendben, de nem kellene erről valamit nekem is tudnom? Legalább azt, hogy kik az összeesküvők, akik titkolják ezt a fontos információt előlem.

Sepp Blatter bejelentette, lehet, hogy decemberben újra indul a FIFA elnöki pozíciójáért. Ha ez igaz, akkor egy bibliai mértékű feltámadásnak lehetünk majd tanúi. Persze ehhez az is kell, hogy szabadlábon védekezhessen.

Ahogy már bejelentettük, július 1-től a Macron márka szállítja a Budapest Honvéd új sportfelszerelését. Már minden megérkezett, és el is kezdtük a címkézést. Női csapataink kivételt képeznek, az ő esetükben nehezebb a választás. De legalább majd jobban néznek ki, mint a többiek.

Nagy az érdeklődés Anibal Godoy, Aleksandar Ignjatovic és Ikenne-King Patrik iránt külföldi csapatoktól. Körülbelül háromszor annyian érdeklődnek, mint az elmúlt években. Lehet, hogy valóban vége az európai pénzügyi válságnak?

Sok olyan játékos van, aki fejét jól használja, amikor a labda odakerül. Kevés játékos tudja a fejét másra is használni. Az MFA neveltjei, Botka Endre és Gazdag Dániel azok közé tartoznak, akik fent és lent is rendben vannak. A két fiatal, már az NB I-ben is megmérettetett játékossal e héten hosszabbítottunk szerződést. Remélem, egy pár éven belül sok akadémistánk lesz ebben a kategóriában.

Váratlan levelet kaptunk az MLSZ-től. Javasolják, hogy stadionunk építését csak a 2015/2016-os idény után kezdjük el. Ez a javaslat természetesen nem vonatkozik az utánpótlás központ hamarosan induló építkezésére. Javaslatukat megfontoljuk, és álláspontunkat a magyar labdarúgás és saját érdekeinknek megfelelően alakítjuk majd ki.

Egy nagyon jó és számomunkra is hasznos játékos két csapatnál focizott az elmúlt évben. Mind a két csapata csúnyán tönkre ment. Lehet, hogy le kellene igazolnunk. De nem 3 a magyar igazság?

Az egyik vezető internetes sportoldal tegnap megnevezett engem, mint a Budapest Honvéd „klubigazgatóját”. A pontosságot és az előléptetést köszönöm.

Azt is olvasom, hogy a szerencsejátékok kapcsán befolyó és beígért pénz emelni fogja bizonyos kiemelkedő magyar focisták fizetését. Csak hogy megjegyezzem, ebből a pénzből eddig egy fillért sem láttunk. Csak nehogy legyenek megint olyan sportvezetők, akik már előre elköltik, amit még nem kaptak meg. Különben pedig a tangóhoz 2 táncos kell. Nem kell a klubot sajnálni. Az extra pénz arra való, hogy a klubok stabil működését garantálja. Már Petőfi is megírta:

„Ki pedig a pénzt költi másra,

Az a klub saját sírját ássa.”

 

A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!