aktuális híreink

Nagy Gergő sérülése

„Már a Debrecen ellen szeretnék pályára lépni!"

2018-05-01 22:14:00

Nagy Gergő az Újpest FC elleni hazai mérkőzésünk első félidejének végén szenvedett boka sérülést egy ártalmatlannak tűnő szituációból. Középpályásunk sosem a színészkedésről volt híres, így amikor lent maradt, sejthettük, hogy komolyabb a baj.

Emlékszel a sérülés pillanatára?

„Ahogy visszanéztem, annyi volt, hogy Novothny Somára rápasszoltak egy labdát, le akart fordulni és akkor beléptem elé, ahogy megtolta és futott tovább, nekem még nem ért le a lábam teli talppal, csak a lábujjhegyem és belespiccelt a bokámba, ami sajnos alám fordult. Akkor ott, abban a pillanatban éreztem egy pattanást, szúrást.

Mit mondanak az orvosok?

Ultrahangon voltam, ahol részleges szalagszakadást mutattak ki, meg két helyen a bokacsontom mögött egy-egy centisen bevérzett a lábam.

Hogy zajlik eddig a rehabilitációd?

Elektroterápiás és mágneses kezeléseken veszek részt és a bokámat erősítjük különböző stabilizációs gyakorlatokkal. Sérüléskor ugyanúgy, sőt többet kell edzenie az embernek, nyilván nem ugyanazokkal a gyakorlatokkal, mint egészségesen, hanem a sérült testrészét kell kétszer annyira megerősítenie, hogy minél hamarabb vissza tudjon térni a pályára.

Ami mikor történhet meg a te esetedben?

2-3 hetet mondanak, de én bízom benne, hogy nem lesz annyi, persze ezt majd a bokám fogja eldönteni. Szeretném, ha már Debrecen ellen pályára tudnék lépni. Az elkövetkezendő napok meg fogják mutatni, hogy futásra és labdaérintésre hogy viselkedik a lábam.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!