aktuális híreink

NB III: Ezúttal szinte minden kimaradt

Paksi FC II - Budapest Honvéd-MFA 2-1

2017-09-02 02:51:58

NB III, Közép csoport, 4. forduló

Paksi FC II - Budapest Honvéd-MFA  2-1 (1-1)

Paks, Városi Stadion

Játékvezető: Káprály Mihály (Kovács II. Gábor, Vad Anita)

 

Paksi FC II: Rácz Gergő – Báló Tamás, Kecskés Tamás, Simon Márk, Rácz Zsolt (Reicheld Alex, 53’, Kovács Erik, 88’), Bagó Patrik, Nagy Ádám, Hanol Milán, Adamcsek Máté, Vlasics Dániel, Györgye Erik (Bognár Dávid, 63’)

Vezetőedző: Osztermájer Gábor

Budapest Honvéd-MFA: Berla Attila – Falusy Bálint (Kovács Nikolasz, 70’), Nemes Barna, Bodrogi János, Gergényi Bence, Bence Szilárd, Rózsahegyi Dominik, Lukács Dániel (Nagy II Gergő, 81’), Király Ákos, Bíró Ákos (Májer Milán, 63’), Bobál Gergely

Vezetőedző: Pisont István

 

Gólszerzők: Simon Márk (6’, 1-0), Lukács Dániel (37’, 1-1), Báló Tamás (58’, 2-1)

 

NB III-as fiataljaink tegnap délután a Paksi FC második csapatánál vendégeskedtek. A magunkkal vitt ajándékot már a mérkőzés elején átadtuk, a 6. percben ugyanis egy komoly védelmi hiba után a teljesen üresen maradt Simon Márk lőtt a hosszú sarokba. Szerencsére ezután gyorsan magunkhoz tértünk, eleinte azonban a jobbnál jobb helyzeteinket sem tudtuk kihasználni. Nem úgy a 37. percben, amikor egy gyors és látványos rövidpasszos támadás során a házigazdák csak akkor találták meg a labdát, amikor azt Lukács Dániel lövése után a kapuból kellett kiszedniük. A második félidőben folytattuk azt a rossz szokásunkat, hogy még a legnagyobb ziccereinket sem tudtuk kihasználni, közben a Paks könyörtelenül kihasználta az újabb védelmi hibánkat: az 58. percben a nem éppen a magasságáról közismert Báló Tamás ívelt fejese hullott a kapunkba. A hátralévő bő fél órában természetesen mindent megtettünk annak érdekében, hogy legalább egy ponttal távozzunk az atomvárosból, azonban továbbra is képtelenek voltunk Rácz Gergő kapujába találni. Összességében elmondható, hogy a jó iramú mérkőzés nagy részében kifejezetten jól és látványosan játszottunk - ezt a mérkőzés után a paksi vezetők és a szurkolók is elismerték -, de a helyzetkihasználásunk a mai napon finoman szólva sem volt hatékony, és ezúttal hátul sem tudtunk hibátlanok maradni.

Folytatás jövő vasárnap 16 óra 30 perckor a Vecsés ellen a Bozsik Stadionban.

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!