aktuális híreink

NB III-as csapatunk bajnoki mérkőzése

Dunaújváros PASE – Budapest Honvéd MFA (NB III) bajnoki mérkőzés online közvetítése

2018-05-20 18:59:00

PASE – Budapest Honvéd MFA (NB III) bajnoki mérkőzés online közvetítése

 

Dunaújváros PASE – Budapest Honvéd MFA (NB III)  1 – 1 

Dunaújváros, Dunaújváros stadion, 250 néző

gólszerző: Dobos (42.), illetve Májer (89.)

Játékvezető: Juhász Bálint, Bőhm Ármin, Révész Csilla

Budapest Honvéd MFA (NBIII): Berla Attila - Erdélyi Botond, Horváth Csanád Benedek, Király Ákos, Bence Szilárd - Pisont Patrik, Stoiacovici Dávid, Kovács Nikolasz, Hegedűs Márk - Lukács Dániel, Májer Milán

vezetőedző: Pisont István, Kapusedző: Tóth Iván, Masszőr: Lajtaváry Buda, Technikai vezető: Hoffmann-né Sasvári Anikó

Dunaújváros PASE: Vaszócsik Viktor - Kovács Gábor, Ferencz Bálint, Dorogi Renátó, Király Bence - Pál Dávid, Zvara Dávid, Csehi Tamás, Barna Zsolt - Dobos Áron, Szepessy Róbert

vezetőedző: Dr. Dobos Barnabás László, Asszisztens edző: Jávorka András

Mai ellenfelünk a NB III középcsoportjának jelenleg 4. helyezettje. A mérkőzés helyszíne egykoron szebb napokat látott, két fedett lelátóval rendelkező, több mint 10000 néző befogadóképességgel rendelkező Dunaújváros városi stadion, ahol pár évtizeddel ezelőtt még Egervári Sándor mesteredző kezei alatt Tököli Attila ontotta a gólokat és a hazai közönség előtt  lett többszörös gólkirály első és másodosztályban és Orosz Ferenc egykori  bajnok játékosunk nyert több első osztályú bajnoki címet.

A játékosok már túl vannak a bemelegítésen. A mieink fehér mezben, míg  a hazaiak piros dresszben játszanak.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés.

5. perc: Mezőnyben folyik a játék, a Dunaújváros visszavontan játszik, csak a félpályánál támadják le játékosainkat. Hegedűs teljesen előre tolt ékként próbál labdát szerezni  a csapatunkból. Mi már a térfelükön letámadjuk ellenfelünket.

9. perc: Ferecz közeli  lövését védőink szögletre mentették.

12. perc: Berla védte könnyedén Szepessy 16 méteres lapos  lövését.

17. perc: Próbáljuk Lukácsot mind a két szélen kiugratni, de a 4 védővel játszó hazaiak, eddig sikeresen vagy bedobásra vagy szögletre mentenek. A dunaújvároiak Szepessyre próbálják felépíteni támadójátékokukat, de eddig a mi védőink is állják a csatát a tizenhatosunkon belül.

20. perc: Barna kapott sárga lapot buktatásért, játékosunk nem sérült meg szerencsére.

24. perc: Dorogi lőtt 14 méterről fél méterrel a kapunk fölé. 

26. perc: Egy tizenegyes gyanús szituáció után, amely után a bíró sípja néma maradt, a hazaiak szögletre tisztáztak. A szögletet 10 méterről Hegedűs fejelte az oldalhálóba. Nagy helyzet volt.

28. perc: A mezőnyben a magasabbak közé tartozó Szepessy szögletet követően felső lécre fejelt.

30. perc: Ellenfelünk tűzijátékot rendezett a kapunk előtt, Berla kétszer egymás után is hatalmas hárított. A másodiknál Szepessy lövését védte szerencsésen.

35. perc: Kicsit ketté szakadt a pálya, mindkét csapat kontratámadással- hosszú gyors passzokkal próbálkozik az elmúlt 5 percben nagyobb gól helyzetet a védők megakadályozzák mindkét oldalon.

37. perc: Dobos lőtt egy baloldali lapos beadást követően és találta telibe  a kapunk jobb oldali kapufáját. Szerencsére nem befele pattant a labda.

42. perc: Szepessy lapos beadását Dobos továbbította  a kapunk jobb oldalába. Vezetnek a hazaiak. 

1 – 0

45. perc: A mérkőzés első félidejét lefújta a játékvezető.

A mérkőzés első félidejében mindkét csapat több helyzetet próbált kialakítani, melyből eddig a hazaiaknak sikerült a félidő végén egyet értékesíteni. Sajnos csatáraink nem dolgoztatták meg jelentősen az ellenfél kapusát Vaszócsikót. Remélhetőleg ez a második félidőben másképpen alakul és sikerül ziccereket kialakítanunk és gólokat szereznünk!  Vezetőedzőnk cserélt Király Ákos helyett Darabont Gábor a pályán.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Egy gyors dunaújvárosi támadás után az ellenfél közeli lövését Berla védte remek mozdulattal.

54. perc: Kovács Nikolasz ment el a jobb szélen, majd egy visszacselt követően gyönyörűen csavart az ellenkező irányba, sajnos 10 centivel a jobb felső sarok mellett suhant el a labda

57. perc: Lukács ment el egy az egyben, lefutva védőit 40 méteren keresztül, de az utolsó középhátvéd tisztázni tudott a tizenhatos elött. Óriási gólhelyzet lehetett volna, ha sikerül ellőni mielőtt odaért a védő lába. 

64. perc: Sikeresen próbálunk letámadni és ziccereket alakítunk ki az ellenfél kapuja elött, de mindig az utolsó csel előtt megakadályozzák az újvárosiak a lővéseinket. Az ellenfél védői sajnos hiba nélkül helyezkednek a térfelükön.

66. perc: Bodrogi János a pályán Pisont Patrick helyett.

68. perc: Májer ment el a balszélen beadására érkező csatárunkat utolsó pillanatba előzte meg a hazaiak védője. Ismét sikeresn rombolták ziccer lehetőségünket az ellenfél védői

72. perc: Hegedűs Márk helyett Bíró Ákos a pályán.

75. perc: Karacs Roland a pályán a hazaiaknál Ferencz Bálint helyett.

76. perc: Szepessy  Róbert helyett Horváth Kevin a pályán az újvárosiaknál.

78. perc: Erdélyi ment el jobb szélen előre ívelésére Bíró Ákos érkezett, de őt a tizenhatos előtt lerántották. Szabadrúgásunk beíveléséről sajnos lemaradtak csatáraink.

79. perc: Dobos kapott sárgát a hazaiaknál.

81. perc: Horváth Csanád Benedek kapott sárgát kezezésért.

82. perc: Kovács Nikolasz tisztázott szépen tizenhatosunkon belül egy hatalmas hazai helyzetet megelőzve.

84. perc: Erdélyi tört be a tizenhatosra és került egy csellel ziccerbe, de Vaszócsik hárította közeli lövését.

85. perc: Lukács 14 méterről tévesztette el kevéssel a kaput, sajnos az oldal hálóba kötött ki próbálkozása.

86. perc: Májer lőtt 17 méterről kevéssel a bal kapufa mellé. Teljesen átvettük a támadást és helyzet kialakítást, ellenfelünk, már csak kontrára épít.

89. perc: Májer Milán egy gyönyörű beadást követően szépen csúsztatta  felső sarokba a labdát 13 méterről.

1 – 1

90. perc: Darabont kapott sárgát. A bíró két percet hosszabít, mely után a mindkét csapat támadólag lépett fel, de nagyobb gólhelyzet már nem alakult ki, mert Berla résen volt és megkaparintotta a hazai csatár előtt elsuhant labdát.

 

Az utolsó negyedórában csapatunk bebizonyította, hogy megérdemli legalább az egy pontot. Sőt mivel a teljes kezdeményezést átvettük és helyzeteket alakítottunk ki, ezért a győzelmet is megszerezhettük volna. Gratulálhatunk a küzdő szellemért az egész csapatnak. Külön kiemelhető Berla Attila, Kovács Nikolasz, Erdélyi Botond, Lukács Dániel és az egész meccsen gólveszélyes  és egyenlítő gólunkat szerző Májer Milán játékát és teljesítményét.

 

 

 

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!