aktuális híreink

NB III-as csapatunk mérkőzésének online közvetítése

Honvéd MFA (NB III.) - Kozármisleny FC NB III-as bajnoki mérkőzésének online közvetítése

2018-04-29 16:38:00

 NB III-as bajnoki mérkőzésének online közvetítése. NB III. középcsoport 25. forduló

Honvéd/MFA - Kozármisleny FC  2–3 (1–1)

játékvezető: Kátai Gábor, Punyi Gyula, Köteles Csaba

gólszerző: Bíró (25.), Pölöskei (53. ), illetve Tóth (36.), Németh (89.), Tóth (95.)

Honvéd MFA (NBIII.): Tomori Zoltán- Kosút Tomás, Horváth Csanád Benedek, Kukoc-Petraello Tonci, Barta Barnabás - Pölöskei Zsolt, Pisont Patrik, Hegedűs Márk - Bíró Ákos, Herjeczki Kristóf, Lukács Dániel

helyettes vezetőedző: Tóth Iván (kapusedző)

Kozármisleny FC: Ipacs Péter Sándor - Müllerlei Szabolcs, Turi Tamás Kristóf, Kiss Márton György, Bogdán Erik- Garabics Máté Zoltán, Tóth Márk, Fiáth Péter János- Kuntic Szebasztián, Torkos Attila, Petrovics Tamás 

vezetőedző: Kovács Zoltán

A Honvéd MFA NB III-as csapata piros-fekete csíkos mezben, a vendégek világoskék mezben játszanak. A mérkőzésen Pisont István vezetőedző eltiltáltasa miatt Tóth Iván ül a kispadunkon. A Kozármisleny a Honvéd MFA mögött helyezkedik el jelenleg  az NB III-as bajnokságban. A mérkőzésen Kosút, Kukoc, Herjeczki, Lukács, Pölöskei is vissza játszik az első csapatunkból, ezzel is segítve csapatunk védő és támadójátékát és a NB III-as csapatunk sérült játékosainak pótlását.

1. perc: Elkezdődött a  mérkőzés.

5. perc: Herjeczki tört egyedül a kapura és 13 méterről lőtte el a labdát, amely fél méterrel suhant el a jobb kapufa mellett.

6. perc: Bíró Ákos kapott remek kiugratást, de sajnos 12 méterről a kapus és a kapu mellett is elcsavarta  a labdát. Óriási ziccer volt.

11. perc: A Kozármisleny már a mi térfelünkön letámad, hibára próbálja kényszeríteni védőinket, ugyanakkor elől gyors  csatáraink sebes kontra támadásokkal próbálnak operálni, amelyben folyamatosan benne van a gólszerzési lehetőség.

17. perc: Pölöskei szabadrúgásai után csatáraink megmozgatják a Kozármisleny védőit, de végül üggyel-bajjal, de tisztázni tudnak kapu előtti szituációkban, mielőtt nagyobb gólhelyzet alakulhatott volna ki. 

22. perc: Lukács ment el a jobb szélen, majd szépen ívelt át a kapus felett, sajnos a kapu mellett igyekvő csatáraink lemaradtak és az egyik védő tisztázni tudott.

24. perc: Bíró Ákos tört kapura, a Kozármisleny kapusa Ipacs, csak buktatni tudta csatárunkat. Tizenegyest kaptunk.

25. perc: A sértett Bíró Ákos gyönyörűen ágyúzta a jobb felső sarokba a léc alá a labdát. Ipacsnak nem volt esélye védeni az erőteljes lövést.

1 – 0

30. perc: Kukoc ívelt be a jobb szélről, Hegedűs 13 méterről fejelt, de Ipacs hárítani tudta a veszélyes helyzetet.

34. perc: Lukács tört be a 16-osra egy szép csellel, majd a kifutó Ipacs lábai között próbált gólt lőni, de a kapus sajnos jól olvasta gondolatát és tisztázni tudott.

36. perc: A Kozármisleny kiegyenlített szögletből. A ívelt szögletet követően Tóth Márk érkezett kapunktól 10 méterre pontosan és bólintotta a labdát a földre az igyekvő Tomori és védők gyűrűjében, a földről a hálóba vágódott a labda, majdnem a felső lécet  is érintve.

1 – 1

44. perc: Hegedűs beadását követően Horváth fejelt szépen 13 méterről, alig pár centivel a kozármislenyi kapu fölé. Nagy lehetőség volt.

45. perc: A játékvezető 1 percet hosszabbít.

45.+1 perc:  Mindkét csapat egy-egy gyors kontratámadást vezetett nagyobb gólhelyzet nélkül, mert a védők mindkét oldalon tisztázni tudtak, ezzel lezárult a mérkőzés első félideje.

Mindkét csapat lelkesen küzd a 3 pontontért, a szokatlan összeállításban felálló csapatunk támadásai jól működnek, ugyanakkor a kapu előtt több lehetőséget is elpuskáztunk, Bíró Ákos által kiharcolt és értékesített 11-esből szereztük meg vezetést, amelyet ellenfelünk egy szöglet utáni fejessel egalizált. Ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet még több energiát kell befektetnünk a támadások építésébe és jobban kell koncentrálnunk a támadások befejezésénél. Védőink a  vendég gólt megelőző szöglet szituációt leszámítva szinte hiba nélkül hozták le az első félidőt.

Tóth Iván cserélt, Kukoc helyett Kovács Nikolasz a pályán.

46. perc: Elkezdődött a 2. félidő.

48. perc: Bíró Ákost csúnyán buktatták, de érthetetlen módon nem villant a sárga lap.

50. perc: Kozármislenyi támadásnál Torkost próbálták indítani, aki egy az egyben  vitte volna kapusunkra a labdát, de a partjelző jól látta a szituációt és lest intett.

53. perc: Lukács ugratta ki remekül a jobb szélen Pölöskeit, aki remekül csavarta el laposan a labdát a kimozduló Ipacs mellett és a labda a bal kapufa mellett haladt át a gólvonalon.

2 – 1

54. perc: Kosút helyett Király Ákos a pályán.

60.perc: Védőink remekül szorítják ki és állítják lesre a Kozármisleny csatárait, így a középályásaik elég körülményesek, mert sokszor nem tudnak kihez passzolni. Mi a veszélyesen és jól játszó Bírót és Herjeczkit próbáljuk gólhelyzetbe hozni kiugratásokkal és jól előkészített előre passzokkal.

64. perc: Kovács Nikolasz lőtt laposan, határozottan, 16 méterről. A labda néhány centivel a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Hatalmas helyzet és szép megoldás volt.

66.perc: Lukács lőtt óriási erővel kapufát 12 méterről. A kapus mozdulni sem tudott.

68. perc: Kiss lőtt 18 méter távolságból szabadrúgást  1 méterrel  a kapunk fölé. Tomorinak nem sok védeni valója van. Nem úgy Ipacsnak, aki lábbal hárította Hegedűs közeli lövését.

71. Kettőt cserélt a Kozármisleny: Németh, Márkvárt pályán és  Petrovics, Torkos jött le.

74. perc: Óriási bravúrokat hajtott végre kapusunk Tomori, két lapos védést mutatott be egymás után. A jobb és bal sarokról kellett mentenie hatalmasat nyújtózkodva. Ezután kontra támadást vezettünk, amely végén Hegedűs tornásztatta meg Ipacsot. 

75. perc: Barta kapott egy rövid ápolást.

76. perc: Stoiacovici Dávid a pályán Pisont Patrick helyett.

79. perc: Bíró adott szép keresztpasszt Lukácsnak, aki hasonlóan szépen helyezett, de Ipacs ki tudta védeni reflexszerűen a közeli lövést. Sajnos a kozármislenyi kapus remekül véd és helyezkedik a mérkőzés jelentős részében.

82. perc: Bíró Ákos lőtt 20 méterről, futtában, egy méterrel a bal felső sarok mellé. Hatalmas helyzet volt szemben a kapuval. Csatárunk formája meccsről meccsre abszolút javuló tendenciát mutat.

89. perc: Grabarics helyett Menyhei a pályán. A Kozármisleny is kihasználta utolsó cseréjét.

89. perc: Kiegyenlített a Kozármisleny. Németh Áron kapott egy jól irányzott passzt a 16-oson belül és a bal szélről kilőtte kapunk felső sarkát. Tomori nem tudta védeni az erős lövést.

2 – 2

91. perc: Tizenegyest kaptunk Hegedűs Márkot buktatták, de a tizenegyest ezúttal kihagyta sértett. Ipacs jól olvasta, hogy Hegedűs a bal alsó sarok irányába szerette volna lőni a labdát.

92. Bogdán Erik és Hegedűs Márk ütközött. Sajnos játékosunk hosszabb ápolásra szorul és hordágyon hozták le a pályáról.

95. perc: Tizenegyeshez jut a Kozármisleny is. A kilépő csatárukat Tomori csak buktatni tudta. Tomori sárga lapot kapott. A vendég csapat megszerezte a vezetést és a győztest gólt. Tomori jobbra vetődött, de Tóth Márk a bal alsóba helyezte a labdát.

2 – 3

A játékvezető lefújta  a mérkőzést.

A vendégcsapat elvitte a 3 pontot, mert nem tudtuk értékesíteni a kiharcolt 2. büntetőnket, viszont ellenfelünk kihasználta két védelmi megingásunkat a mérkőzés végén és a végső tizenegyest az ellenfél játékosa hibátlanul helyezte a hálónkba. A vendégcsapat az utolsó 10 percben több helyzetet alakított ki, mint az azt megelőző 85 percben.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!