aktuális híreink

NB III-as csapatunk mérkőzésének online közvetítése

Honvéd MFA (NBIII) – Rákosmente KSK FC NB III-as bajnoki mérkőzés online közvetítése

2018-05-13 17:25:00

NBIII középcsoport bajnoki mérkőzés online közvetítése

Budapest Honvéd MFA (NB III)- Rákosmente KSK FC    1 – 0

Bozsik stadion, 250 néző

gólszerző: Hegedűs (78.)

játékvezető: Urbán Eszter, Szabó Ferenc Szilárd, Kovács Zoltán

Honvéd MFA (NBIII): Horváth András - Kosút, Baráth, Erdélyi - Király, Kovács, Stoiacovici, Hegedűs - Herjeczki, Tömösvári, Májer

vezetőedző: Pisont István

Rákosmente KSK FC: Ordasi - Simita, Sárossy, Márki - Kerék, Dóczi, Tóth, Vattai - Czerman, Forgács, Pendl

vezetőedző: Helm András

A mieink a szokásos piros-fekete csíkos hazai mezben, az ellenfelünk fehér mez és kék shortban játszik. Az első csapatunkból Horváth András, Kosút, Baráth, Herjeczki, Májer is visszajátszik, segítve ezzel a sérültek pótlását és védekezésünket és támadásainkat. A hazai mérkőzést ismét a helyszínen tekinti meg első csapatunk vezetőedzője Supka Attila is, amely plusz motivációt adhat fiatal játékosainknak számára is. Játékosunk Hegedűs Márk felgyógyult egy korábbi mérkőzésen szerzett fejsérüléséből és kezdőként lép ma pályára.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés.

6. perc: Tömösvári fejelt 10 méterről kapura. A labda centikkel a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. Óriási helyzet volt, mert a védők lemaradtak róla és tisztán fejelhetett.

13. perc: Kovács Nikolász nagyon él a meccsen, labdát szerez, sőt kapura is tör többször. A Rákosmente FC védői nagy nehézségek árán tudtak csak tisztázni.

15. perc: Leginkább a Rákosmente térfelén folyik a játék, próbáljuk letamadni ellenfelünket és labdát szerezni, amelyből kisebb-nagyobb helyzeteket alakítanak ki csataráink, eddig gól nélkül.

26. perc: A mezőnyben folyik a játék, letámadásunk továbbra is hatékonyan működik.

27. perc: Májer eresztett el egy 30 méteres lövést futtából és tornáztatta meg Ordasit a léc alá tartó labdával. Sajnos hárítani tudott a vendég kapus.

35. perc: Eddig védekezésünk során jól dolgoznak a védőink, jól működnek lesre állításaink is, amikor szükség van rá, ezzel többször is megakadályozzuk a Rákosmente támadásépítését.

39. perc: Májer ívelt szépen a bal szélről, amely után Baráth Botond fejelt centikkel a jobb felső sarok mellé. Óriási helyzet volt, még akkor is, ha az egyik védő zavarta Baráthot a fejelésben.

42. perc: Májer Milán kapott sárga lapot.

44. perc: Tömösvári fejelt közvetlen közelről. A fejese fél méterrel elkerülte a kapu jobb oldalát. Ez is hatalmas ziccer volt.

45. perc: Hegedűs indult meg határozottan a középpályáról, lerázva a védőket, de 23 méterről megeresztett lövése 3 méterrel a kapu felett szállt el.

Ezután a játékvezető lefújta az első félidőt.

Az első félidőben főlényben játszottunk, jól tartottuk a labdát. Ellenfelünk alig-alig jutott el a kapunkig, a jól működő védőmunkánknak és letámadásainknak köszönhetően. Májer jól mozgatja a csapatot támadásainknál. A csapatjátékunk hatékony, letámadásaink során sokszor megnyerjük az egyéni párharcokat, ugyan még gólt nem szereztünk, de Tömösvári, Májer, Herjeczki is folyamatosan gólra törően játszott az első félidőben. Nem cseréltünk a szünetben.

46. perc: Rákosmente támadó szekciója egy távoli lövéssel veszélyeztetett, amely 1 méterrel szállt el a kapunk felett. Jelzésértékű, hogy ha úgy alakul, a vendég csapat sem elégszik meg az egy ponttal. Sőt a második félidő elején a vendégek is egész pályás letámadásra álltak át.

50. perc: Kovács Nikolasz ívelt be a tizenhatos külső sarkáról Herjeczki bólintotta a beadását kapura, de a jól helyezkedő Ordasinak nem okozott nagyobb fejfájást a hárítás.

51. perc: Kosút végezhetett el egy szabadrúgást  kapuval szemben 28 méterről, de a játékszer 2 méterrel a felső léc felett szállt el.

54. perc: Kerék helyett Nyúl Krisztián a pályán a Rákosmente csapatában.

55. perc: Továbbra is inkább a Rákosmente térfelén folyik a játék. Vendégeink nagy hangsúlyt fektettek a védekezésre. Tömösvári, Májer és Herjeczki, már ellenfelünk térfelén letámadja védőiket és középpályásaikat. Felíveléseiket, pedig rutinos védőink, eddig sikeresen szerzik meg a vendég csatárok elől.

59. perc: Tömösvári szerzett labdát a középpályán és az ellenfél kapujára tört, csak a mezénél fogva tudták visszahozni, ezért a vendégektől Vattai kapott sárgát. Nagy lehetőség lehetett volna, ha Tömösvári tovább tudott volna menni, mert létszámfölénybe kerültünk volna.

60. perc: Pendl veszélyeztetett 12 méterről, de kapusunk Horváth András szépen hárította a lapos, ravasz csavarását.

65. perc: Kettős cserét hajtott végre Pisont István vezetőedző: Tömösvári, Stoiacovici helyett Bíró és Darabont a pályán.

66. perc: Herjeczki szerzett labdát, dinamikusan megindult az ellenfél kapuja elé és gólhelyzetbe került, de vendég védelem az utolsó pillanatban hatástalanította sajnos ezt a támadást is. Hiába a mezőnyfölényünk és a sok labdaszerzés, ha a támadások végén nem a legjobb megoldásokat választjuk, már gólokkal kellene vezetnünk.

69. perc: Pendl mozgott el jól egy ívelt vendég beadást követően, de fejese szerencsére 1 méterrel elkerülte  kapunkat.

73. perc: A vendégeknél Nyúl kapott sárga lapot buktatás miatt. Szerencsére nem sérült meg a játékosunk a durva belépőt követően.

78. perc: Megszereztük a vezetést. Májer passzolt laposan Hegedűs elé, aki gondolkodás nélkül 11 méterről kilőtte a jobb alsót. Ordasi, a vendég kapus nem tudta hárítani.

1 – 0

81. perc: Bíró Ákos lépett ki egy remek indításnak köszönhetően. Jól próbálta a kimozduló Ordasi felett átemelni a megpattanó a labdát, de sajnos 30 centivel a felső léc után hullott lefele emelése. Ez volt talán a mérkőzés legnagyobb helyzete, amely kimaradt.

85. perc: Pisont Patrick a pályán Májer Milán helyett.

86. perc: A vendégek próbálják átvenni a kezdeményezést  a mérkőzés végén. Elől csak Hegedűs maradt tőlünk a három vendég védővel.

88. perc: Cseréltek a vendégek. Forgács Bence helyett Kovács Krisztián a pályán.

94. perc: A mérkőzés játékvezetője lefújta a mérkőzést.

Megérdemelten szereztük meg a 3 pontot, mert sokkal több gólhelyzetet alakítottunk mindkét játékrészben. Minden csapatrészben voltak kiemelkedő teljesítmények. A visszatérő gólszerző Hegedűs harcosságát, eredményességét, Májer és Herjeczki gólveszélyességét, de a teljes védelmünk teljesítményét érdemes kiemelni.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!