aktuális híreink

NB III-as felkészülés: A Monor megbüntette a hibáinkat

Budapest Honvéd-MFA - Monori SE 2-4

2017-07-22 13:48:40

NB III-as felkészülési mérkőzés

Budapest Honvéd-MFA – Monori SE  2-4 (0-2)

Bozsik Stadion, füves edzőpálya

 

Budapest Honvéd-MFA, 1. félidő: Berla Attila - Pavelcsák Zsolt, Kaszab Bence, Bence Szilárd, Gergényi Bence, Rabatin Richárd, Stoiacovici Dávid, Banó-Szabó Bence, Májer Milán, Balogh Gyula, Kovács Nikolasz

Budapest Honvéd-MFA, 2. félidő: Berla Attila – Cseh Gergő, Bodrogi János, Nemes Barna, Erdélyi Botond, Király Ákos, Soós Dávid, Rózsahegyi Dominik, Lukács Dániel, Hegedűs Márk, Tóth Barna

Vezetőedző: Pisont István

 

Monori SE: Bozsó Antal – Barthel Gábor (Fazekas Richárd, 60’), Katona Roland, Villányi Gergely, Ficsor Richárd (Tamás Dávid, 65’), Mészáros László, Karacs Dániel (Tóth II Ádám, 65’), Mundi Zoltán (Fábián Dániel, 65’), Tóth Ádám Sándor (Erdélyi Zsolt, 46’), Balogh Milán (Király Dávid, 65’), Urbán Gábor (Bonipert Péter, 46’)

Vezetőedző: Horváth Dávid

 

Gólszerzők: Urbán Gábor (3’, 0-1), Balogh Milán (22’, 0-2), Hegedűs Márk (54’, 1-2), Lukács Dániel (66’, 2-2), Bonipert Péter (69’, 2-3), Mészáros László (90’, 2-4)

 

Ma délelőtt Pisont István csapata lejátszotta második felkészülési mérkőzését is. Az ESMTK elleni szerdai győzelem (2-0) után ezúttal a harmadosztály Keleti csoportjának legutóbbi ezüstérmese, a rutinos játékosokkal megerősített Monori SE volt az ellenfelünk.

Erik van der Meer és Mark de Vries is megtekintette a találkozót, ami egy nagy Berla-védéssel, majd egy jókora védelmi hibát követő Urbán-góllal indult. Ezután a komoly bravúrokat bemutató Berla teljesítményének kivételével továbbra is bőven akadtak gondjaink hátul, amit a félidő közepén Urbán gólpassza után Balogh Milán büntetett meg. Ezután fokozatosan magunkra találtunk, egyre többet birtokoltuk és időnként jól járattuk a labdát, de igazán nagy helyzetet ekkor még nem tudtunk kialakítani.

A második félidőre Pisont István a kapusunk kivételével sort cserélt, a rutinosabb játékos pályára lépésének pedig rövidesen meg is lett az eredménye. Előbb Hegedűs Márk lőtt be egy kipattanót, majd a játékrész közepén Tóth Barna a tizenegyespont közelében ügyesen lépte át a labdát, amelyet Lukács Dániel küldött a bal alsó sarokba.

Három perccel később azonban már ismét a vendégeknél volt az előny, miután Berla óriási védése után Bonipert elé került a labda, aki közelről nem tévesztette el az üresen maradt kaput. Két perccel később ismét egyenlíthettünk volna, miután Lukácsot rúgták fel hátulról a tizenhatoson belül, de Hegedűs félmagasan meglőtt labdáját Bozsó kiütötte a jobb oldali kapufánál.

Ezután már a nagyobbnál nagyobb helyzeteink is kimaradtak, ennek pedig végül az lett az eredménye, hogy közvetlenül a lefújás előtt egy szögletet követően Mészáros sarkazott a kapunk bal oldalába.

A mai mérkőzésen többször is volt hosszabb-rövidebb ideig jó periódusunk, de a hibáinkat a Monor könyörtelenül kihasználta. A hibák viszont azért vannak, hogy legyen mit kijavítani a tétmeccsekre, erre meccskörülmények között legközelebb jövő szerdán lesz lehetőségünk, amikor 18 órától a Tiszafüred csapatát fogadjuk majd a füves edzőpályán.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!