aktuális híreink

NB III-as felkészülés: Jó játék, magabiztos győzelem

Vecsési FC - Budapest-Honvéd-MFA 0-3

2017-08-05 14:59:33

Felkészülési mérkőzés

Vecsési FC - Budapest Honvéd-MFA  0-3 (0-2)

Vecsés, Dózsa György út, 100 néző

 

Vecsési FC: Komora László – Balázs Bálint (Tóth Olivér, 46’), Molnár Zoltán, Radnai György, Csordás Szabolcs, Farkas Tamás (Homonyik Gábriel, 46’), Márki Bence (Balogh Gyula, 46’, Gényi Dávid, 79’), Csiszár Richárd, Farkas Ádám, Tóth Attila (Borsi Marcell, 46’), Reydán Shalem

Vezetőedző: Simon Antal

Budapest Honvéd-MFA: Berla Attila – Falusy Bálint (Erdős Gábor, 46’), Nemes Barna (Nagy II. Gergő, 56’), Bence Szilárd (Fehér Imre, 61’), Gergényi Bence (Csaba Dániel, 56’), Bodrogi János (Király Ákos, 46’), Stoiacovici Dávid (Farkas Roland, 61’), Hegedűs Márk (Pisont Patrik, 61’), Bíró Ákos (Rózsahegyi Dominik, 61’), Bobál Gergely (Lukács Dániel, 61’), Banó-Szabó Bence

Vezetőedző: Pisont István

 

Gólszerzők: Banó-Szabó Bence (15’, 0-1), Hegedűs Márk (34’, 0-2), Király Ákos (67’, 0-3)

 

NB III-as csapatunk ma délelőtt az utolsó edzőmeccsét is lejátszotta a jövő vasárnapi bajnoki rajt előtt. Ellenfelünk a harmadosztály újonca, a Pest megyei bajnokság tavalyi aranyérmese volt, akikkel a következő szezonban vetélytársak leszünk az NB III Közép csoportjában. A találkozó a trópusi időjárás miatt az eredetileg meghirdetett 17 óra helyett 10 órakor kezdődött, de ennek ellenére sem fáztunk a Dózsa György úton.

A 15. percben viszont tapsolhattunk, mert egy nagyon szép támadás végén Stoiacovici varázsolta be mintegy 30 méterről a védők közé a labdát, amely tökéletes ütemben szállt Banó-Szabó lábára, aki egyből átemelt a kifutó Komora fölött, a labda pedig a kapu jobb oldalába hullott. 0-1!

A folytatásban is jól játszottunk, tetszetős és tudatos akciókat vezettünk, és a kezdeti bizonytalanságok után a védelmünk is fokozatosan összeállt. A 33. percben Banó-Szabó hozta szép mozdulattal Hegedűst ziccerbe, aki 10 méterről a vecsési kapu jobb oldalába továbbított. 0-2!

Fordulás után a meleg és a jó teljesítményünk egyaránt megmaradt, a helyzeteink viszont egészen a játékrész közepéig kimaradtak. A 67. percben aztán a csereként beállt Király Ákos gondolt egyet, és 20 méteres bombája védhetetlenül vágódott félmagasan Komora kapujának jobb oldalába. 0-3!

A folytatásban több gólt már nem láthattunk, de a felkészülési mérkőzések során a mai napon nyújtottuk a legjobb teljesítményt.

Ez pedig mindenképpen biztató a bajnoki szezon előtt, amelyet jövő vasárnap 17 óra 30 perckor Dabason kezdünk meg.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!