aktuális híreink

NB III-as mérkőzés online közvetítés

Honvéd MFA - Szekszárdi UFC 4-4

2018-04-15 15:59:00

NB III-as csapatunk bajnoki mérkőzésének online közvetítése

Budapest Honvéd MFA – Szekszárdi UFC  4 – 4

Bozsik stadion, 200 néző

Gól: Herjeczki (18., 85.) , Májer (45.), Hegedűs (94.), illetve Fejes (20., 29.), Hegedűs (23.), Kozics (62.)

Budapest Honvéd MFA NBIII: Tomori - Horváth Cs., Fehér, Király, Barta - Hegedűs Márk, Kalmár, Májer - Herjeczki, Lukács, Kabangu.

Szekszárdi UFC: Lékai - Károly, Fejes, Juhász, Lékó - Arena, Kozics, Dallos, Rácz - Kovács, Hegedűs Márk.

Játékvezető: Görög Márió

A vendégek a mérkőzést megelőzően a 8. helyen állnak, míg NBIII-as csapatunk jelenleg a 11. helyen  áll. A mieink a szokásos hazai piros-fekete mezben, míg ellenfelük fehér dresszben játszik.

1. perc: Mérkőzés elkezdődött.

4. perc: Első pár percben kisebb helyzeteket alakítanak a csapatok, a kapusokat nem dolgoztatják meg különösebben a csatárok egyenelőre. A szekszárdiak sokszor keményen lépnek fel a középpályásaink és csatárainkkal szemben. Szembetűnő, hogy Lukács a szélen sokkal gyorsabb, már az elején, mint a két jobb oldali védőjük. Szekszárdaiaknál az ő Hegedűs Márkjuk mutat hatékon támadó játékot.

8. perc: Arena lőtt 20 méterről, a kapunk jobb oldala mellett alig fél méterrel ment el a labda. Utána mi is lövéssel fejeztük be a következő támadást, de a labda a kapu felett 2 méterrel hagyta el a játékteret.

12. perc: Háromszor próbáltuk egymás után megszerezni a vezető gólunkat, de Lékai mindháromszor hárított. Sorrendben Májer, Kabangu, Herjeczki veszélyeztetett közeli lövésekkel.

14. perc: Kozics találta el a kapufánkat 9 méterről a bal szélről. Szerencsére nem befelé pattant a labda.

18. perc: Herjeczki megszerezte vezető gólunkat, Lecsente Lékai passzát 10 méterről, csinált egy okos cselt és ügyesen csavart el a kapus mellett.

1 – 0

20. perc: Fejes sajnos gyorsan egyenlített, egy közeli helyzetből. Tomorinak nem volt esélye hárítani.

1 – 1

23. perc: Szekszárdi Hegedűs megszerezte a vendégek vezető találatát, sajnos egy közeli visszapasszból 7 méterről bepasszolta a kifutó Tomori lábai között a labdát. Védőink lemaradtak a gólpasszt előkészítő szélsőről.

1 – 2

26. perc: Sárga lapot kapott a vendégektől Károly

28. perc: A mi Hegedűsünk is megmutatta

29. perc: Sajnos buktattuk Fejest a tizenhatosunkon  belül és a játékvezető 11-est ítélt a vendégeknek. A büntetőt a sértett Fejes lőtte a bal felső sarokba.

1 – 3

Kalmár a buktatásért sárga lapot kapott. 

35. perc: Ellenfélnél is többet szabálytalankodnak, de Barta kapott sárga lapot buktatásért.

40. perc: Óriási helyzetet puskáztunk el, többen is kapura törhettek volna egy jobb oldali kontra támadás után, de nem merték elvállalni az utolsó cselt, pedig 1-2 szekszárdi védő lemaradt. 

41. perc: Tomori védett egy közeli lapos lövést könnyedén. 

43. perc: Tomori egy erős, de kevésbé helyezett szabadrúgást  hárított ügyesen középen maradva.

44. perc: Májer veszélyeztetett közelről, de Lékai szögre mentette lövését.

45. perc: Májer emelt egy csodaszép gólt, 17 méterről nyesett a labda alá és a labda Lékai felett, mint őszi falevél hullott ellenfelünk kapujába. Gyönyörű góóóól!

2 – 3

45.+1 perc: A játékvezető lefújta az első félidőt.

A mérkőzés első játékrésze elég változatosra sikeredett  mi szereztük meg a vezetést, de egy rövid 10 perces szekszárdi támadássorozat során a 20-30. perc között teljesen megfordította az állást ellenfelünk, mivel ezen időszak alatt három gólt is szerzett. A félidő végén ismét mi kerültünk mezőnyfölénybe, amely során Májer egy szépség díjas góllal kozmetikázta a jelenlegi eredményt. Védelmünknek jobban kell koncentrálnia a második félidőben, ha pontokat akarunk szerezni.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

48. perc: Kabangut buktatták 24 méternél, a szabadrúgásból Herjeczki lövése 3 méterrel elkerülte a kapu felső lécét.

50. perc: Tomori mentett lábbal bedobásra egy rövid hazaadást. Mindkét csapat megszeretné szerezni a győzelmet, mi 4 csatárral rohamozzuk a szekszárdiak kapuját. A szekszárdiak két előre tolt ékkel próbálkoznak.

55. perc: Kabangu lőtt 18. méterről a jobb alsó sarokra, jól helyezett, de kevésbé erőteljes lövés volt, amelyet Lékai vetődve hárított.

59. perc: Egy kipattanó labdát Hegedűs lőtt 4 méterrel a kapu mellé.

60. perc:  Szekszárd cserélt Károly, Kovács lejött,  Füredi és Budai a pályán.

62. perc: Sajnos Kozics harcossága a tizenhatosunkon belül kifizetődött a Szekszárdnak, mert megszerezve a labdát okosan csavarta a bal szélről a jobb kapufánkra 12 méterről a labdát a védeni próbáló Tomori mellett, amely így a kapunkba kötött ki. Védőinktől sajnos jól mozgott el az ellenfél játékosa.

2 – 4

69. perc: Kozics lőtt 14 méterről, de Tomorinak nem okozott komolyabb problémát a lapos lövés hárítása.

70. perc: Edzőnk hármat cserélt Kalmár, Király, Kabangu lejött, Bíró, Tömösvári, Pisont Patrik a pályán.

71. perc: Kétszer is távolról próbálkozunk, sajnos lövéseink elkerülik a szekszárdiak kapuját.

73. perc: Abszolút támadólag lépünk fel, az ellenfél két támadójára, csak 2 védőnk marad hátul, letámadunk. Szekszárd is jobban bezár, sokszor már csak Fejes marad elől, amikor támadunk.

76. perc: Tömösvári megpattanó lövésébe alig tudott belekapni Lékai, aki szögletre tolta a labdát.

77. perc: A szögletből Hegedűs Márk fejese a felső lécről pattant ki.  

81. perc: Sarokkal próbáltunk gólt szerezni, a  Szekszárdiak kapujába perdíteni, de Lékai lehúzta a labdát és meghiúsította a próbálkozást.

83. perc: Szekszárd kontrára építkezik,  Kozics lövése méterekkel kerülte el a kapunkat.

85. perc: Herjeczki Kristóf szerzett egy zseniális gólt bal oldalról. Csodálatosan  találta el a labdát, amely 17 méter távolságról kicsipkézte a felső lécet érintve a bal felső sarkot.

3 – 4

87. perc: Hegedűs helyett Preininger a pályán a Szekszárdnál.

90. perc: A bíró három percet hosszabbít, mi támadunk.

92. perc: Még kapusunk is előre ment szögletnél fejleni, De Lékai lehúzta a labdát.

93. perc: Májer és Szegedi kapott sárga lapot, mert Májer csúnya és fájdalmasnak tűnő buktatása után meglökte kissé az ellenfelét.

94. perc: Szabadrúgást a honvédos Hegedűs Márk lőtte 22 méterről, aki szintén gyönyörűen csavarta a kapu jobb oldalába a labdát. A gól hatásáról csak annyit, hogy a mérkőzést lefújta a játékvezető, véget ért a 2. félidő.

4 – 4

A Szekszárd játékosai még 3 perccel a kapott gól után is lefagyva álltak kapujukba. Hegedűs, pedig a tribün előtt csúszott a térdén a szurkolók és a kispad felé. Ünnepelt mindenki. Remek szabadrúgás volt.

Ezen a mérkőzésen a változatos játék mellett meg kell említeni, hogy védelmi hibák miatt több gólt kaptunk, de több gyönyörű gólt is szereztünk. Meg kell említeni, hogy aki kilátogatott a mérkőzésre jól járt, mert látott 8 gólt és az utolsó pillanatig izgulhatott. Remélhetőleg legközelebb csapatunk nem kap védelmi hiba miatt gólokat. Biztató volt, hogy csatáraink képességeiket meg tudták csillogtatni. Hegedűs megmentett egy pontot csapatunk számára.honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!