aktuális híreink

NB III: Győztes gól a 91. percben Felcsúton

Felcsút II - Budapest Honvéd-MFA 0-1

2017-02-26 15:25:47

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló

Felcsút II - Budapest Honvéd-MFA  0-1 (0-0)

Felcsút, 100 néző

Játékvezető: Éreth Attila (Varga Gábor, Tinnyei Zsolt)

 

Felcsút II: Gundel-Takács Bence – Kertai Dániel, Keszi Erik, Fodor Ákos, Hudák Martin, Péter Bence, Szabó Bence (Ayrton de Oliveira, 60’), Magyari Szilárd (Keményffy Máté, 68’), Damásdi Alex (Mezőssy Levente, 46’), Tar Zsolt, Zsidai László

Vezetőedző: Bojan Lazic

Budapest Honvéd FC: Somogyi Csaba – Nemes Barna, Raul Palmes, Gergényi Bence, Márton András (Erdős Gábor, 44’), Csábi Mihály (Rózsahegyi Dominik, 65’), Göblyös Dániel, Kovács Dániel, Lukács Dániel, Bíró Ákos, Tömösvári Bálint (Soós Dávid, 68’)

Vezetőedző: Gálhidi György

 

Gólszerző: Raul Palmes (91’)

 

Ma délelőtt az NB III-as bajnokság 20. fordulójában a Felcsút második csapatához látogattunk. Az első negyedórát az ellenfélnek ajándékoztuk, akik jóval többet birtokolták a labdát, és Somogyi kapus bravúrja is kellett ahhoz, hogy ne kelljen újra középkezdéshez vonulnunk. Ezután fokozatosan átvettük a játék irányítását, komolyabb helyzetet azonban egyetlen kivétellel nem tudtunk kialakítani, ekkor Tömösvári fejese alig kerülte el Gundel-Takács kapujának jobb felső sarkát. Az első félóra végén Bíró Ákost látványosan lerántották az ötösnél, Éreth játékvezető azonban nagy meglepetésünkre nem látott szabálytalanságot.

A második játékrész kiegyenlített játékot hozott, bár továbbra is nálunk volt többet a labda. A hazaiak támadásaiban több volt a veszély, Somogyi azonban szerencsére megingathatatlan volt. Amikor pedig már kezdtünk megbarátkozni a döntetlen gondolatával, jött a 91. perc és a felcsúti védelem csődje - élén Gundel-Takács kapussal -, Raul Palmes pedig szépen megköszönte a lehetőséget, és senkitől sem zavartatva fejelt néhány lépésről a kapuba. 0-1!

Úgy tűnik, mostanában egyetlen gólt szerzünk, azt is a hajrában, ezzel pedig megnyerjük a mérkőzést, de ezt a forgatókönyvet szinte bármeddig el tudnánk viselni.

Mai győzelmünkkel tovább lopakodunk felfelé, már a 7. helyen állunk, éppen a felcsúti csapattal cseréltünk helyet a tabellán. Jövő vasárnap a 16. helyet elfoglaló Diósdot fogadjuk a Bozsik Stadionban.

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!