aktuális híreink

NB III: Nem esett gól Hévízen

Hévíz SK - Budapest Honvéd-MFA 0-0

2017-05-21 23:00:44

NB III, Nyugati csoport, 32. forduló

Hévíz SK - Budapest Honvéd-MFA  0-0

Hévíz, Városi Sportpálya

Játékvezető: Görög Márió (Hofbauer Roland, Péntek Zsuzsanna)

 

Hévíz SK: Jánosa Tibor – Rácz István, Fujsz Richárd, Horváth Péter, Nedelkó János, Czibor Zoltán, Szi Péter, Pálfi Dávid, Bolla László (Polareczki Roland, 73’), Buzási Gábor, Keresztes Bence

Vezetőedző: Szabó Imre

Budapest Honvéd FC: Somogyi Csaba – Csábi Mihály, Raul Palmes, Máté Zsolt, Márton András, Gál Benedek (Váczi Dániel, 62’), Kovács Dániel, Lukács Dániel, Rózsahegyi Dominik, Tömösvári Bálint (Bíró Ákos, 86’), Tóth Barna

Vezetőedző: Gálhidi György

 

Az NB III-as bajnokság 32. fordulójában a 15. helyen álló Hévíz SK otthonában léptünk pályára. Az elmúlt hétvégén 7-1-es kiütéssel küldtük haza a Veszprém csapatát, sajnos a ma délutáni játékunk meg sem közelítette az egy héttel ezelőtti teljesítményt.

A hazaiak szinte minden energiájukat a védekezésre fordították, többnyire 9 emberrel óvták a kapujukat a góltól. Akadémistáink pedig ezúttal nem tudtak mit kezdeni a Hévíz harcos, erőszakos és helyenként durva játékával, ráadásul eleve ötlettelenül és pontatlanul játszottunk. A védekező szekciónk hibátlanul megoldotta a feladatát, de a középpályán és a támadósorban meglehetősen vérszegények voltunk a mai napon.

Döntetlenünkkel maradtunk a tabella 7. helyén, jövő vasárnap a két hellyel előttünk lévő Csornai SE csapatánál vendégszerepelünk.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!