aktuális híreink

NB III: Tömösvári duplázott, mégsem örülhetünk

Videoton FC II – Bp. Honvéd/MFA 5-2

2016-12-05 09:28:03

Videoton FC II – Bp. Honvéd-MFA   5-2 (2-1)

Székesfehérvár, Sóstói Stadion, vezette: Mód István (Perák András, Rózsás Rita).

Gól: Pápai (2), Barczi, Kovács S., Lencsés, illetve Tömösvári (2).

 

Honvéd/MFA: Vajda - Bíró T., Palmes (Máté 52’), Bobál D., Király Á. – Göblyös, Rózsahegyi (Tóth Barna 60’), Nagy Gergő, Toth Henrik (Lukács 46’) - Tömösvári, Kabangu.

Vezetőedző: Gálhidi György

 

Rosszul sikerült az idényzáró mérkőzés a Videoton II ellen. A fehérváriak visszavágtak az idény elején, Kispesten elszenvedett 5-0-s vereségért.

Jól kezdtek a hazaiak, hiszen bő negyedóra után kétgólos vezetésre tettek szert. A 11. percben Pápai, a 18. percben pedig Barczi talált Vajda kapujába. A félidő vége felé aktívabbá vált a csapatunk, előbb Toth előtt adódott gólszerzési lehetősége, de Zöldesi bravúrral hárítani tudott, majd a 42. percben Tömösvári révén szépíteni tudtunk. 

Szünet után sokkal jobban kezdtünk, mint az I. félidőben, ennek ellenére a hazaiak Pápai révén újabb gólt szereztek. A gólt követően kiegyenlített lett a játék abból a szempontból, hogy mindkét csapata támadott, így hol az egyik, hol a másik kapu került veszélybe. Aztán a 76. percben végleg eldőlt a mérkőzés sorsa, miután Lencsés megszerezte a Vidi 4. gólját. A védőt nem sokkal később kiállították, miután utolsó emberként lerántotta a kitörő Tömösvárit. A hazaiak az emberhátrány ellenére a 82. percben Pápai révén újabb gólt szereztek. Két perc múlva a legveszélyesebb játékosunk Tömösvári a második gólját szerezte, de ez már csak szépségtapasz volt az eredményen.  

Gálhidi György: - Bármennyire is furcsa, az eredmény ellenére jól játszottunk. Nyomás alá helyeztük a Vidit, jól játszottunk, aztán a semmiből kaptunk egy gólt. Tíz perc múlva ugyanez volt a helyzet, egy nagy egyéni hibából újabb gólt kaptunk. A szünetben próbáltam felrázni a csapatot. Az előre játékunk jó, a védekezésünk viszont katasztrofális volt. Az eredmény ellenére ki kell emelnem Tömösvári Bálint játékát, aki gólokat szerzett és 18 éves kora ellenére vezéregyénisége volt a csapatnak.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!