aktuális híreink

NB III: Újabb fontos győzelem

Budapest Honvéd-MFA - Gyirmót FC II 2-1

2017-03-19 22:27:50

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló

Budapest Honvéd-MFA  - Gyirmót FC II  2-1 (1-0)

Bozsik Stadion, centerpálya

Játékvezető: Urbán Eszter (Sebestyén László, Molnár Alex)

 

Budapest Honvéd FC: Horváth András – Bíró Tamás (Márton András, 70’), Raul Palmes, Erdős Gábor, Király Ákos, Csábi Mihály, Göblyös Dániel, Kovács Dániel (Herjeczki Kristóf, 46’), Lukács Dániel, Rózsahegyi Dominik, John’s Kadima Kabangu (Soós Dávid, 81’)

Vezetőedző: Gálhidi György

Gyirmót FC II: Rusák Edvárd – Kovács Zsolt (Szalánszki Gergő, 46’), Présinger Ádám, Papp Richárd, Paku Roland, Madarász Márk, Máté János (Farkas Zoltán, 41’), Szabó Tibor, Aranyos Mózes (Borkai Ádám, 77’), Szegi Vince, Dávid Levente

Vezetőedző: Nagy László

 

Gólszerzők: Csábi Mihály (38’, 1-0), John’s Kadima Kabangu (57’, 2-0), Farkas Zoltán (59’, 2-1)

 

Ma délután 7. helyen álló akadémistáink a 10. helyezett Gyirmót FC II-t fogadták a Bozsik Stadionban. A hideg és szeles időben nagy iramban kezdődött a mérkőzés, amelyet sok szabálytalanság tarkított. Szó szerint, mert Urbán Eszternek már az első félidőben is többször meg kellett mutatnia a sárga lapot a játékosoknak. A 24. percben Erdős szabálytalansága után büntetőhöz jutottak a gyirmótiak. Máté János a jobb alsó sarkot célozta meg, Horváth András pedig éppen erre számított, és kiütötte a labdát. Bő tíz perccel később Csábi Mihály határozottan és erőszakosan, de teljesen szabályosan szerzett labdát a kaputól mintegy 25 méterre, azzal a lendülettel betört a tizenhatoson belülre, majd óriási gólt ragasztott a kapu bal oldalába! 1-0!

A második játékrészben továbbra is kiegyenlített játék folyt a pályán, de szerencsére ismét mi szereztünk gólt. Herjeczki futott el a bal oldalon, beadása után Rózsahegyi lövését még hatalmas bravúrral védte Rusák, de a labda éppen Kabangu elé pattant, aki közelről nem hibázott, és a kapu jobb oldalába lőtt. 2-0!

Két perc sem telt el, amikor két gyirmóti játékos is kilépett a leshatáron (de valószínűleg még azon belül), a csereként beállt Farkas Zoltán pedig egy pontos lövéssel befejezte a támadást. 2-1!

A találkozó hátralévő részében mindkét csapat előtt többször is megvolt a gólszerzés lehetősége, de a mieinket elsősorban a balszerencse, a vendégeket pedig Horváth bravúrjai akadályozták meg ebben.

Mai győzelmünkkel továbbra is tapadunk az élmezőny második felére, jövő vasárnap azonban nem vár ránk könnyű kirándulás, ugyanis az ETO Parkba látogatunk majd.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!