aktuális híreink

NB III: Utolsó felkészülési meccs

Bp. Honvéd/MFA – Vecsés 3-3

2017-02-13 11:57:31

Felkészülés mérkőzés

Bp. Honvéd/MFA – Vecsés 3-3 (1-1)

Bozsik Stadion

Gól: Tömösvári, Palmes, Májer.  

  

BHFC: Somogyi (Szilvási) – Csábi (Bíró T.), Palmes, Erdős (Király), Gergényi (Váczi) – Rózsahegyi (Máté), Göblyös (Hegedűs M.), Kovács D. (Gál), Tömösvári, Lukács (Májer M.), Bíró Á.

 

Sok helyzetet dolgoztunk ki, de azok nagy részét ki is hagytuk. Ennek ellenére magunknak köszönhetjük, hogy a már megnyertnek tűnt mérkőzés végül döntetlen eredménnyel zárult. A 13. percben a vendégek szerezték meg a vezetést. 0-1. A 39. percben egyenlítettünk. Tömösvári egy formás támadás végén 8 méterről fejelt a hálóba. 1-1. Jól kezdtük a 2. félidőt, a 46. percben Palmes a kapust megelőzve, egy lepattanó labdát fejjel továbbított a hálóba. 2-1. Az 54. percben egy szép támadás után, pontos és gyors passzokkal kerültünk a védelem mögé, a kapu elé lőtt labdát Májer 10 méterről lőtte a hálóba. 3-1. Úgy tűnt, hogy ezzel a góllal el is dőlt a mérkőzés, de nagy egyéni hibák miatt az ellenfél kiegyenlített. A 70. percben 11-esből szépítettek a vendégek, majd a 82. percben az egyenlítő találatot is megszerezték.

Ez volt a Honvéd/MFA utolsó felkészülési mérkőzése. Február 19-én, vasárnap, 14 órakor már a bajnoki pontokért játszik Gálhidi György legénysége, az ellenfél a Komárom VSE lesz.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!