aktuális híreink

NB III: Vereség Szekszárdon

Szekszárdi UFC - Budapest Honvéd-MFA 1-0

2017-10-02 01:43:05

NB III, Közép csoport, 8. forduló

Szekszárdi UFC - Budapest Honvéd-MFA  1-0 (0-0)

Szekszárd, Városi Sport és Szabadidőközpont

Játékvezető: Zierkelbach Péter (Legeza László, Molnár Máté)

 

Szekszárdi UFC: Filipánics Bálint – Márton Erik, Károly Viktor, Arena Ármin, Dallos Máté – Lékó Roland, Kvanduk József – Hegedűs Márk (Kovács Dávid, 64’), Kozics Barnabás, Nagyváradi Olivér (Rácz Ferdinánd, 72’) – Juhász Máté (Turi Tamás, 46’)

Vezetőedző: Kvanduk János

Budapest Honvéd-MFA: Berla Attila – Villám Balázs, Nemes Barna, Bodrogi János, Gergényi Bence – Csábi Mihály (Soltész István, 59’) – Pölöskei Zsolt, Király Ákos – Herjeczki Kristóf (Lukács Dániel, 71’), Tömösvári Bálint (Bíró Ákos, 71’), John’s Kadima Kabangu

Vezetőedző: Pisont István

 

Gólszerző: Turi Tamás (67’)

 

NB III-as csapatunk ma délután Szekszárdon vendégeskedett. A mieink a 8. (3-2-2), a hazaiak a 11. (2-3-2) helyről kezdték a találkozót. Miután ezen a hétvégén egyik dobogós sem tudott nyerni, így egy esetleges győzelemmel 4 pontnyira megközelíthettük volna a listavezető SZEOL SC csapatát. Ennek ellenére pont nélkül maradtunk, pedig a kezdőcsapatunkban hat olyan játékos is helyet kapott, akik NB I-es múlttal rendelkeznek.

Az első félidő kiegyenlített labdabirtoklás mellett helyzetek nélküli, eseménytelen játékot hozott. A második játékrészben némileg megélénkült a játék, a kapuk azonban továbbra is kevés alkalommal forogtak veszélyben. A félidő közepén a csereként beállt Turi Tamás egy jól eltalált lövéssel betalált Berla kapujába, és mint később kiderült, ezzel a góllal mindhárom pontot otthon tudták tartani a szekszárdiak.

A hazaiak mai győzelmükkel elénk kerültek a tabellán, ők a 9., mi pedig a 10. helyről várjuk a következő fordulót. Legközelebb pénteken 15 órától az Iváncsa KSE ellen lépünk pályára a Bozsik Stadionban, az esetleges sikerhez elsősorban két tényezőre lesz szükségünk: jobb játékra, valamint egy teljes csapatnyi játékosra, akik együtt tudnak készülni a heti edzések során, és mindent megtesznek a csapat győzelméért.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!