aktuális híreink

Nehéz volt, de nyertünk

A remeklő Horváth Andrásban maradt hiányérzet a kupameccs után

2019-03-14 11:59:00

A Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzésén David N’Gog duplájával 2–1-re nyert csapatunk Tatabányán a Budaörs ellen. Horváth András tartja remek formáját, a jászberényi és tiszakécskei után a budaörsi csatárok életét is megkeserítette, kapusunk bravúros védései mellett egy büntetőt is hárított. A meccs lefújása után a látottakról kérdeztük.

„Nyertünk! – kezdte nagyot sóhajtva Horváth András. – Nagyon nehéz meccs volt. Tudtuk, hogy a Budaörs odateszi magát, felvállalták a letámadást, jól mentek, le a kalappal a teljesítményük előtt. Az első félidőben nem tudtunk olyan játékot nyújtani, amit kellett volna. A második félidőben az egyenlítő gól és a kiállítás megkönnyítette a dolgunkat. Sikerült előnyt szereznünk, sőt lehetett volna nagyobb is a különbség, de azért maradt bennem hiányérzet, az ajtó-ablak ziccereket be kellett volna rúgnunk.”

A büntetők hárítása kapusaink specialitása lett. Gróf Dávid mellett Horváth András sem először hárított már tizenegyest.

„A tizenegyes lutri szituáció. Megvolt az elgondolásom, hogy hová megyek, szerencsére sikerült megvalósítani az elképzelésemet” – jegyezte meg a kapus.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!