aktuális híreink

Nyerni kell!

Szeretnénk megtartani előkelő helyünket a tabellán

2018-11-09 16:31:00

Négy mérkőzés óta veretlen a Budapest Honvéd, amely ezeken a találkozókon 10 pontot szerzett, ráadásul csak az MTK ellen kapott gólt, legutóbb pedig 3–0-ra győzött a Kisvárda otthonában.

„A bajnokság elején lejátszott mérkőzésen is látszott, hogy a Paks jó csapat, mi is nehéz meccsen győztük le őket a Bozsik Stadionban – kezdte Supka Attila vezetőedző. – Jó formában vagyunk, remekül összeállt a védekezésünk, erre lehet építeni, de a legutóbbi mérkőzések eredményei nem kényelmesíthetnek el minket. A Paksot illetően nem szabad a Vidi elleni 4–0-ás hazai vereségükből kiindulni, csak akkor lehetünk eredményesek, ha a maximális koncentrációval futballozunk, fegyelmezettek leszünk, és remélem, a kisvárdai mérkőzés után ezúttal is rendben lesz a helyzetkihasználásunk. Ha ott akarunk maradni a tabella elején, és szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, akkor ezt a meccset hoznunk kell.”

A házigazdák szakvezetője, Csertői Aurél szerint hasonlóan nehéz feladat előtt áll a Paks, mint amilyen a Vidi elleni mérkőzés volt.

„A Honvéd kifejezetten agresszív támadó focit játszik, igen eredményesen – nyilatkozta Csertői Aurél a Paks honlapján. – Nem véletlenül vannak a tabella második helyén. Ahhoz, hogy pontot, pontokat tudjunk szerezni, egészen más futballal kell előrukkolnunk, mint legutóbb a székesfehérváriak ellen. Mind felfogásban, mind mentalitásban, de legfőképp játékban nagyot kell javulnunk. Csak így lehet esélyünk.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!