aktuális híreink

Online közvetítés NB III-as csapatunk mérkőzéséről

Budapest Honvéd MFA (NBIII) – Paksi FC (II. csapatának) NBIII-as bajnoki mérkőzése

2018-04-18 16:31:00

Budapest Honvéd MFA (NBIII) – Paksi FC (II. csapat) 2 – 0

Bozsik stadion, 200 néző

Játékvezető: Dobai János, Szabó Ferenc, Tőkés Róbert

Gólszerző: Lukács (32.), Fehér (51.)

Budapest Honvéd MFA (NBIII): Berla Attila - Pisont Patrik, Erdélyi Botond, Fehér Imre - Horváth Csanád Benedek, Kovács Nikolász, Hegedűs Márk - Lukács Dániel, Tömösvári Bálint, Herjeczki Kristóf, Kadima Kabangu

Vezetőedző: Pisont István

Paksi FC (II. csapat): Molnár Péter- Szakály Dénes, Bognár Dávid, Simon Márk - Nagy Richárd, Bagó Patrik, Hanol Milán, Zachán Péter - Nikházi Márk, Nagy Ádám István, Vlasics Dániel

Vezetőedző: Osztermájer Gábor

A mieink piros-fekete csíkos hazai mezben, míg a vendégek teljesen fehér dresszben játszanak.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés.

5. perc: A Paks II. csapata támadólag lép fel, már a mi térfelünkön is próbálják megakadályozni a játéképítését. Bedobásból és szögletből próbál ellenfelünk helyzeteket kialakítani.

13. perc: Sikerül támadásokat kialakítani, de a paksi kaputól 20 méterre még erőteljesebben letámadnak védőik, középpályásaik. Nehéz lesz feltörni a védekezésüket, mert egy-két védekező feladattal megbízott előszűrővel is játszanak a középpályásaik mögött és 4 védőjük előtt, amely megzavarja támadás építésünket.

16. perc: Nikházi került helyzetbe, de megakadályozta a gólhelyzetet a tizenhatoson belül jól szerelő védőnk Horváth a tizenhatos baloldalán.

18. perc: Herjeczki próbált 17 méterről, bal szélről kapura lőni, de utolsó pillanatban közbelépett egy paksi védő.

20. perc: Berla védett szépen egy közelről meginduló Szakály lövést.

22. perc: Lukács lőtt 20 méterről, kapuval szemben és csak 1 méterrel szállt a kapu és a kapus keze felett el a labda, a paksi védők nem tudták blokkolni a lövését.

24. perc: Kabangu lőtt 12 méterről, szép, befele irányuló cselek után. Molnár, a paksi kapus csak nehezen tudta kitolni a mezőnybe a védőkön megpattanó lövést.

25. perc: Egy baloldali beadást követően Hegedűs 8 méterről perdített a paksi kapu baloldala mellé egy méterrel. Nagy helyzet volt, mert a védők és a kapus sem tudta lereagálni a mozgását.

30. perc: Elkezdtük letámadni az ellenfelünket már az ő térfelükön. A Paks visszaállt a saját térfelére és csak egy csatáruk zavarja támadásépítésünket.

32. perc: Lukács támadta le sikeresen a paksi védőket, labdát szerzett, egyedül tört a kapura, a kimozduló Molnár mellett, zseniálisan húzta el balszélre a labdát és a kapus és hátra futó védő között éles szögből lőtt nagy erővel a kapuba. Góóól! 1 – 0

34. perc: Hegedűs nagyon él a pályán, próbál egyedül helyzetet és Kabanguval összjátékot is kialakítani az ellenfél kapujához közel, de a paksi védők közbe lépnek.

39. perc: Apró faultokkal próbáljuk megállítani a paksi támadásokat félpályánál, eddig ügyesen helyt állnak védőink és jól koncentrálnak a kapu előtt is, ahol szabályosan szerelnek.

44. perc: Nikházi került helyzetbe a kapunk előtt 4 méterrel, de Fehér Imre szépen tisztázott szögletre.

45. perc: Herjeczki szerzett labdát, de néhány szép csele után a paksi védők a 16-os előtt elcsenték tőle a labdát.

Vége az első félidőnek. Kiemelendő, hogy ezen a meccsen eddig jobban koncentrálnak védőink, stabilabbnak tűnik védekezésünk, mint korábban, bár néhányszor főleg Nikházi Márk gondot okozott közvetlen a kapunk előtt. Lukács Dani zseniális és pazar egyéni akciójának és helyzetfelismerésének köszönhetően vezetünk. Reméljük, a többi támadónk is feliratkozik a gólszerzők közé a második félidőben!

46. perc: Elkezdődött a 2. félidő

Pisont Patrick helyett Darabont Gábor a pályán.

48. perc: Nikházi követelt sárgát egy szerelésünk után, aztán mérgében 18 méterről egy lövéssel próbálkozott, amelyet védőink blokkoltak.

49. perc: Erdélyi tört előre Molnár szögletre mentett.

50. perc: Bagó Patrick sárga lapot kapott reklamálás miatt.

51. perc: Kabangu fejelt a szöglet után, amelyet a védők és Molnár kapus még takarított, de így került Fehér Imre elé és védőnk remekül felismerve a helyzetet, szépen passzolt a hálóba közelről a mozdulni sem tudó kapus mellett. 2 – 0

52. perc: Vlasics helyett, Pál a pályán a paksiaknál.

54. perc: Kabangu vette mellkasra a labdát egy beadás után, már-már felcsillant a nézők szeme, de most a 14 méterről elküldött félfordulatból megeresztett lövése nem volt pontos és 1 méterrel elkerülte a kapu jobb oldalát. Nagy ziccer volt.

58. perc: Fizikailag is felvesszük a versenyt a paksi védőkkel, sőt gyorsabbnak is tűnnek csatáraink a náluk.

60. perc: Lukács kapott szép passzt a szélen, megindult és szépen hagyta ott védőjét. Beadására Hegedűs időben érkezett, de lövését Molnár nagy bravúrral védte.

61. perc: Lukács majdnem megtréfálta Molnárt, aki utolsó pillanatban tudott csak üggyel bajjal menteni a baloldali, lapos, 16 méterről becsavart lövés után.

65. perc: Hegedűs passzolt előre Kabangunak, aki a kimozduló kapus mellett eltolta a labdát, de már nem tudta kiszorítva eltalálni a kaput, mert a védők letámadtak és így az ordító helyzetből, csak szöglet lett.

66. perc: Két szögletünket, Hegedűs rúgta be, de nem tudtuk megoldani, pedig remek szögletek voltak, a paksi védők tisztáztak.

69. perc: Nikházi kapura ívelése után, Pál próbálkozott lövéssel, de 13 méterről a kapunk fölé lőtt 1 méterrel.

71. perc: A paksi csatár 1 méterrel csavart a kapunk bal oldala mellé.

72. perc: Kabangu indult meg a balszélen, két csel után, már csak egy védő volt vele szemben, aki szabálytalankodott vele. Utána, birkózó ugrással ugrott talpra ezzel is szórakoztatva a közönséget. Kár, hogy nem tudott talpon maradni, mert egyedül vihette volna a szélen a paksi kapu felé a labdát.

77. perc: Mindkét csapat cserél, a Paks kettőt is Steinbaich György a pályán náluk, Simon és Bognár lejött, nálunk Herjeczki Kristóf helyett Bíró Ákos a pályán.

81. perc: Hegedűs lőtt 21 méterről szabadrúgást remekül. Molnár vetődve védett.

83. perc: Edzőnk kihasználta utolsó csere lehetőségünk is Hegedűs Márk helyett a pályán Májer Milán. Támadás lehetőségét, kontrákat nem szeretnénk feladni a mérkőzés hátra lévő részében.

86. perc: Kabangu kapott megpattanó passzt üresen a kapuval szembe, de lövése fél méterrel elkerülte a bal felső sarkot.

89. perc: Többet támadunk, a Paks leginkább védekezik. Támadásainknál csak nagy nehézségek árán tudnak tisztázni a paksi védők.

90. perc: 2 percet hosszabbít a játékvezető, fizikálisan jobban bírjuk a Paksnál, de azért próbál kontrázni az ellenfél.

92. perc: Bíró kapott egy jó kiugratást, de a védője utolsó pillanatba lekanalazta lábáról a labdát. Ezután a helyzet után a bíró lefújta a mérkőzést.

A mai mérkőzésen jól megoldották védőink a feladatukat, sőt Fehér Imre még egy góllal megtoldotta vezetésünket. Jól megérdemelt győzelmet arattunk, mert a sok helyzetünkből kettőt értékesíteni tudtunk. Ha egy kicsit jobban koncentrálnak csatáraink, akár nagyobb gól különbséggel is győzhetünk volna. Hajrá Fiúk! Csak így tovább!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!