aktuális híreink

Online közvetítés NB III-as csapatunk mérkőzéséről

Budapest Honvéd MFA (NBIII) – Paksi FC (II. csapatának) NBIII-as bajnoki mérkőzése

2018-04-18 16:31:00

Budapest Honvéd MFA (NBIII) – Paksi FC (II. csapat) 2 – 0

Bozsik stadion, 200 néző

Játékvezető: Dobai János, Szabó Ferenc, Tőkés Róbert

Gólszerző: Lukács (32.), Fehér (51.)

Budapest Honvéd MFA (NBIII): Berla Attila - Pisont Patrik, Erdélyi Botond, Fehér Imre - Horváth Csanád Benedek, Kovács Nikolász, Hegedűs Márk - Lukács Dániel, Tömösvári Bálint, Herjeczki Kristóf, Kadima Kabangu

Vezetőedző: Pisont István

Paksi FC (II. csapat): Molnár Péter- Szakály Dénes, Bognár Dávid, Simon Márk - Nagy Richárd, Bagó Patrik, Hanol Milán, Zachán Péter - Nikházi Márk, Nagy Ádám István, Vlasics Dániel

Vezetőedző: Osztermájer Gábor

A mieink piros-fekete csíkos hazai mezben, míg a vendégek teljesen fehér dresszben játszanak.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés.

5. perc: A Paks II. csapata támadólag lép fel, már a mi térfelünkön is próbálják megakadályozni a játéképítését. Bedobásból és szögletből próbál ellenfelünk helyzeteket kialakítani.

13. perc: Sikerül támadásokat kialakítani, de a paksi kaputól 20 méterre még erőteljesebben letámadnak védőik, középpályásaik. Nehéz lesz feltörni a védekezésüket, mert egy-két védekező feladattal megbízott előszűrővel is játszanak a középpályásaik mögött és 4 védőjük előtt, amely megzavarja támadás építésünket.

16. perc: Nikházi került helyzetbe, de megakadályozta a gólhelyzetet a tizenhatoson belül jól szerelő védőnk Horváth a tizenhatos baloldalán.

18. perc: Herjeczki próbált 17 méterről, bal szélről kapura lőni, de utolsó pillanatban közbelépett egy paksi védő.

20. perc: Berla védett szépen egy közelről meginduló Szakály lövést.

22. perc: Lukács lőtt 20 méterről, kapuval szemben és csak 1 méterrel szállt a kapu és a kapus keze felett el a labda, a paksi védők nem tudták blokkolni a lövését.

24. perc: Kabangu lőtt 12 méterről, szép, befele irányuló cselek után. Molnár, a paksi kapus csak nehezen tudta kitolni a mezőnybe a védőkön megpattanó lövést.

25. perc: Egy baloldali beadást követően Hegedűs 8 méterről perdített a paksi kapu baloldala mellé egy méterrel. Nagy helyzet volt, mert a védők és a kapus sem tudta lereagálni a mozgását.

30. perc: Elkezdtük letámadni az ellenfelünket már az ő térfelükön. A Paks visszaállt a saját térfelére és csak egy csatáruk zavarja támadásépítésünket.

32. perc: Lukács támadta le sikeresen a paksi védőket, labdát szerzett, egyedül tört a kapura, a kimozduló Molnár mellett, zseniálisan húzta el balszélre a labdát és a kapus és hátra futó védő között éles szögből lőtt nagy erővel a kapuba. Góóól! 1 – 0

34. perc: Hegedűs nagyon él a pályán, próbál egyedül helyzetet és Kabanguval összjátékot is kialakítani az ellenfél kapujához közel, de a paksi védők közbe lépnek.

39. perc: Apró faultokkal próbáljuk megállítani a paksi támadásokat félpályánál, eddig ügyesen helyt állnak védőink és jól koncentrálnak a kapu előtt is, ahol szabályosan szerelnek.

44. perc: Nikházi került helyzetbe a kapunk előtt 4 méterrel, de Fehér Imre szépen tisztázott szögletre.

45. perc: Herjeczki szerzett labdát, de néhány szép csele után a paksi védők a 16-os előtt elcsenték tőle a labdát.

Vége az első félidőnek. Kiemelendő, hogy ezen a meccsen eddig jobban koncentrálnak védőink, stabilabbnak tűnik védekezésünk, mint korábban, bár néhányszor főleg Nikházi Márk gondot okozott közvetlen a kapunk előtt. Lukács Dani zseniális és pazar egyéni akciójának és helyzetfelismerésének köszönhetően vezetünk. Reméljük, a többi támadónk is feliratkozik a gólszerzők közé a második félidőben!

46. perc: Elkezdődött a 2. félidő

Pisont Patrick helyett Darabont Gábor a pályán.

48. perc: Nikházi követelt sárgát egy szerelésünk után, aztán mérgében 18 méterről egy lövéssel próbálkozott, amelyet védőink blokkoltak.

49. perc: Erdélyi tört előre Molnár szögletre mentett.

50. perc: Bagó Patrick sárga lapot kapott reklamálás miatt.

51. perc: Kabangu fejelt a szöglet után, amelyet a védők és Molnár kapus még takarított, de így került Fehér Imre elé és védőnk remekül felismerve a helyzetet, szépen passzolt a hálóba közelről a mozdulni sem tudó kapus mellett. 2 – 0

52. perc: Vlasics helyett, Pál a pályán a paksiaknál.

54. perc: Kabangu vette mellkasra a labdát egy beadás után, már-már felcsillant a nézők szeme, de most a 14 méterről elküldött félfordulatból megeresztett lövése nem volt pontos és 1 méterrel elkerülte a kapu jobb oldalát. Nagy ziccer volt.

58. perc: Fizikailag is felvesszük a versenyt a paksi védőkkel, sőt gyorsabbnak is tűnnek csatáraink a náluk.

60. perc: Lukács kapott szép passzt a szélen, megindult és szépen hagyta ott védőjét. Beadására Hegedűs időben érkezett, de lövését Molnár nagy bravúrral védte.

61. perc: Lukács majdnem megtréfálta Molnárt, aki utolsó pillanatban tudott csak üggyel bajjal menteni a baloldali, lapos, 16 méterről becsavart lövés után.

65. perc: Hegedűs passzolt előre Kabangunak, aki a kimozduló kapus mellett eltolta a labdát, de már nem tudta kiszorítva eltalálni a kaput, mert a védők letámadtak és így az ordító helyzetből, csak szöglet lett.

66. perc: Két szögletünket, Hegedűs rúgta be, de nem tudtuk megoldani, pedig remek szögletek voltak, a paksi védők tisztáztak.

69. perc: Nikházi kapura ívelése után, Pál próbálkozott lövéssel, de 13 méterről a kapunk fölé lőtt 1 méterrel.

71. perc: A paksi csatár 1 méterrel csavart a kapunk bal oldala mellé.

72. perc: Kabangu indult meg a balszélen, két csel után, már csak egy védő volt vele szemben, aki szabálytalankodott vele. Utána, birkózó ugrással ugrott talpra ezzel is szórakoztatva a közönséget. Kár, hogy nem tudott talpon maradni, mert egyedül vihette volna a szélen a paksi kapu felé a labdát.

77. perc: Mindkét csapat cserél, a Paks kettőt is Steinbaich György a pályán náluk, Simon és Bognár lejött, nálunk Herjeczki Kristóf helyett Bíró Ákos a pályán.

81. perc: Hegedűs lőtt 21 méterről szabadrúgást remekül. Molnár vetődve védett.

83. perc: Edzőnk kihasználta utolsó csere lehetőségünk is Hegedűs Márk helyett a pályán Májer Milán. Támadás lehetőségét, kontrákat nem szeretnénk feladni a mérkőzés hátra lévő részében.

86. perc: Kabangu kapott megpattanó passzt üresen a kapuval szembe, de lövése fél méterrel elkerülte a bal felső sarkot.

89. perc: Többet támadunk, a Paks leginkább védekezik. Támadásainknál csak nagy nehézségek árán tudnak tisztázni a paksi védők.

90. perc: 2 percet hosszabbít a játékvezető, fizikálisan jobban bírjuk a Paksnál, de azért próbál kontrázni az ellenfél.

92. perc: Bíró kapott egy jó kiugratást, de a védője utolsó pillanatba lekanalazta lábáról a labdát. Ezután a helyzet után a bíró lefújta a mérkőzést.

A mai mérkőzésen jól megoldották védőink a feladatukat, sőt Fehér Imre még egy góllal megtoldotta vezetésünket. Jól megérdemelt győzelmet arattunk, mert a sok helyzetünkből kettőt értékesíteni tudtunk. Ha egy kicsit jobban koncentrálnak csatáraink, akár nagyobb gól különbséggel is győzhetünk volna. Hajrá Fiúk! Csak így tovább!


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Aranyoroszlánok S02E05 | HonvédTV | Budapest Honvéd - Újpest 2-2 - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!