aktuális híreink

Online közvetítés

Jiangsu Suning - Bp. Honvéd 2-0

2018-06-20 16:22:00

Csapatunk 1 órás utazás után megérkezett a Milánótól 50 kilométerre lévő kisvárosba, Cremába. A Jiangsu Suning – Bp. Honvéd mérkőzés az eredeti tervek szerint 17 órakor kezdődött volna, de a kínaiak technikai okok miatt kicsit késtek, így 15 perccel csúszik a kezdés.

A meccs kezdetéig folyamatosan frissítünk, tehát érdemes maradni a honlapon.

A mérkőzés az olasz negyedosztályban szereplő AC Crema 1908 stadionjában lesz. Tágas öltözők, automata öntözőrendszer, világítás, a kapuk mögött állóhely, a többi részen fedett lelátó, kicsit a mezőkövesdi pályára hasonlít. Szép létesítmény!

Úgy néz ki nem fogunk fázni, 33 fok van.

Délelőtt rövid városnézésen vett részt a csapat, a célpont a dóm és környéke volt. Ebéd előtt Supka Attila kihirdette a kezdőcsapatot. Ezek szerint a Gróf – Heffler, Baráth, Cukovic – Holender, Gazdag, Pölöskei, Banó-Szabó, Uzoma – Danilo, Cipf tizenegy kezdi a meccset.

Kamber otthon készül, Nagy Gergő kispados, így Baráth Botond kapta a csapatkapitányi karszalagot. Helyet kapott a kezdőcsapatban a montenegrói próbajátékos Igor Cukic, az újonnan igazolt Eke Uzoma és a fiatal Cipf Dominik.

A kínaiak összeállítása is meg van: Gu Chao – Li Ang, Tian Long, Yang Bo Yu, Liu Jiange – Texeira, Xie Pengfei, Xia Otin, Wu Xi – Awei, Ji Xian. A mérkőzést az olasz Parraella vezeti, segítői Ricetti és Tolomini.

A mieink tiszta fehérben az ázsiaiak tiszta kékben lépnek pályára.

1” Elkezdődött a meccs a kínaiak indították útjára a labdát.

3” Baloldali szöglet után Danilo lött 11 méterről, a kapus védett, de az asszisztens lest jelzett.

4” Danilo máris aktivizálta magát, ezúttal 16 méterről eresztett el egy bombát. A kapus kiöklözte.

10” Pölöskei szögletét Danilo fejelte fél méterre a rövid sarok mellé.

12” Texeira indult meg a térfelünk közepén, két játékos mellett is elment, de Baráth megálljt parancsolt neki.

14” Yang Bo Yu „nézett bele” Cipf labdájába, úgy tűnik csillagokat lát, pedig süt a nap.

19” Hidegzuhany! A kínaiak alig lépték át a felezővonalat, még is vezetést szereztek. Egy véleményes szabadrúgás után Xia Peng Fei lőtt a kapunkba, Gróf ugyan beleért, de a gólt nem tudta megakadályozni. 1-0.

25” A spori érdekesen ítéli meg a szabadrúgásokat. Heffler ütközött Texeirával, a brazil földre került, pedig csak a vállak értek össze, szabadrúgás. Li Ang 18 méterről a balsarokba lőtt. 2-0

38” A két gól után a kínaiak aktívabbak lettek a mezőnyben.

43” Nagy lehetőség maradt ki. Banó Szabó a tizenhatos vonalánál álló Cipf mellére varázsolta a labdát, a fiatal játékos Danilohoz passzolt, de a brazil nem túl erős lövését Gu Chao védte. Talán, ha Cipf bátrabb, és lövésre vállalkozik megszerezhette volna a szépítő gólunkat.

45” Vége az I. félidőnek.

Húsz perces kispesti fölény után a kínaiak szabadrúgásból szereztek vezetés, majd 6 perc elteltével ugyancsak szabadrúgásból növelték előnyüket. Ezt követően mezőnyjáték folyt kevés lehetőséggel. A félidő hajrája megint a miénk volt, de gólt nem sikerült szereznünk.

46” Elkezdődött a II. félidő. Supka Attila három helyen cserélt. Banó-Szabó helyet Kukoc, Pölöskei helyett Tömösvári és Cipf helyett Májer folytatja a játékot. Kínai oldalon is három csere. Li Ang, Liu Jianje és Awei jött let, helyettük Wang Song, Boyake és Meme állt be.

48” Egy védelmi megingás után Gróf tenyerelte a mezőnybe Xie Peng lövését.

53” Kukoc 35 méteres szabadrúgása fél méterrel szállt a kapu fölé.

58” Gazdag jön le, Nagy Gergő lép pályára. 

60” Wang Song 20 méteres szabadrúgása fél méterrel szállt a kapu fölé.

65” Heffler helyett Kovács Niko a pályán.

67” Májer 18 méteres lövését fogta a kínai kapus.

68” Az első kínai csere. Wu Xi helyett Gao Tiany állt be.

71” Chao Li érkezett Xi Xian helyére.

73” Újabb próbajátékos a pályán, Lippai állt be Cukic helyére.

80” Gyönyörű akció gól nélkül! Kukoc egy szép csellel csapta be védőjét, beadását Holender háttal a kapunak vette át, majd félfordulattal kapura lőtt, Gu Chao azonban elcsípte a sarokra tartó labdát.

84” Egy kínai szabadrúgásvariáció után Xie Peng került helyzetbe, de Kovács Niko látványosan, becsúszva szögletre szerelte.

86” Uzomát talpalták le a térfelünk közepén, ápolni kellett, de folytatja a játékot.

87” Újabb parádés támadás, de ez sem végződött góllal. Holender Szöktette Kukocot, aki remekül kanyarította be a labdát, Danilo kapásból, 13 méterről lőtt kapura, de kínai hárítani tudott.

90” A játékvezető nem hosszabbított, vége a találkozónak.

 

A második félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán. Nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de sajnos nem sikerült a kínai kapuba találnunk. Az ázsiaiak két szabadrúgásgóllal megnyerték a meccset.

 

Jiangsu Suning – Bp. Honvéd 2-0 (2-0)

Crema, zárt kapus mérkőzés, vezeti: Parraella (Ricetti, Tolomini) mind olaszok.

Góllövők: Xia Peng Fei 19., Li Ang 25.

 

BHFC: Gróf – Heffler (Kovács N. 65.), Baráth, Cukovic (Lippai 73.) – Holender, Gazdag (Nagy G. 58.), Pölöskei (Tömösvári 46.), Banó-Szabó (Kukoc 46.), Uzoma – Danilo, Cipf (Májer 46.).

Jiangsu: Gu Chao – Li Ang (Wang Song 46.), Tian Long, Yang Bo Yu, Liu Jiange (Boyake 46.) – Texeira, Xie Pengfei, Xia Otin, Wu Xi (Gao Tiany 68.) – Awei (Meme 46.), Xi Xian (Chao Li 71.).


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!