aktuális híreink

Örömmel tért vissza

Ismét a Honvéd stábját erősíti Fodor Dániel

2019-07-01 12:00:00

Az NB III együttesünk felkészüléséről szóló cikkünkben már írtuk, hogy Hollósi Norbert masszőr a jövőben Pisont István csapata mellett dolgozik, a helyét pedig Fodor Dániel vette át az NB I-es gárdánál, aki nem először dolgozik Kispesten.

„A szakmai gyakorlatomat töltöttem itt, amely pont a bajnoki cím időszakára esett, sőt aztán a Hapoel Beer Sheva elleni BL-selejtezőn is részt vehettem – mondta Fodor Dániel, aki 2017 nyarán, a szakmai gyakorlat végeztével távozott, s most tért vissza a Honvéd kötelékébe. – Az ESMTK-nál, illetve a Monornál, majd amikor az MLSZ-nél végeztem a licencképzést, akkor Halmai Tamás odavett a válogatotthoz, így az U17-es, az U16-os, illetve az U15-ös csapat mellett voltam beugrós masszőr. Most pedig újra itt vagyok a Honvédnál.”

A 26 éven keresztül táncművészként dolgozó Fodor Dániel persze már két éve sem véletlenül kötött ki Kispesten, mint azt elmondta, gyermekkora óta Honvéd-szurkoló, 16 évig járt a kanyarba, így adja magát, hogy itt töltse a szakmai gyakorlatát. Ebben pedig szerencsére a Honvéd is partner volt, sok segítséget és támogatást kap(ott) Lajtaváry Buda fizioterapeutától

„A táncot azért kellett abbahagynom, mert elszakadt a térdszalagom, aztán utána jött képbe a masszírozás. Kórházban nem akartam dolgozni, adta magát a foci, örülök, hogy sikerült és itt lehetek a Honvédnál – folytatta a 36 esztendős Fodor Dániel. – Azt láttam a srácokon, hogy örömmel fogadtak, sikerült jó kapcsolatot kialakítani abban az időszakban, amikor először voltam itt. A srácok mellett nemcsak a közvetlen kollégákkal, a Honvéd dolgozóival is sikerült jó kapcsolatot kialakítanom, Németh Tamara technikai vezető is segített abban, hogy visszatérhessek, amit ezúton is köszönök neki.”

Fodor Dánieltől megtudtuk, az adott időszaktól és a sérülésektől is függ, hogy kivel mennyi munkája van. Akad olyan játékos, aki minden edzés előtt kéri a masszírozást, másnak bandázsra van szükség, személyiségfüggő, hogy ki és mit szeret.

„Nagy felelősség a munka, de szerencsére csapatban dolgozunk, Budával, Szilágyi Ágnes és Hajdu Attila gyógytornászokkal, Valerio Zuddas erőnléti edzővel, az orvosokkal együtt, így négyen-öten vagyunk azért, hogy a játékosok tökéletes állapotban legyenek a mérkőzéseken. Minden körülmény adott a jó munkához, szeretnék még sokat tanulni, és nagyon örülök, hogy ilyen szinten dolgozhatok. Két nagy célt lehet elérni, a válogatottnál dolgozni, vagy egy NB I-es klubnál, és az elmúlt másfél évben mindkettőben részem lehetett” – tette hozzá Fodor Dániel.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!