aktuális híreink

„Örülök, hogy itt lehetek”

Tischler Patrik (gólokkal) szeretné meghálálni a bizalmat.

2018-08-29 17:55:00

Jobb később, mint soha!

„Körülbelül már egy hónapja is volt szó arról, hogy a Honvédhoz igazolok, aztán mégsem alakult úgy a dolog, de örölök, hogy végre eldőlt a sorsom, örülök, hogy itt lehetek – mondta első honvédos edzése előtt Tischler Patrik, klubunk újonnan igazolt támadója. – Szeretném megköszönni, és a játékommal meghálálni Supka Attila mesternek, hogy kitartott mellettem. Amikor megérkeztem, mondta, hogy már várt, nyilván jobb lett volna, ha előbb jövök, de így alakult. Az a lényeg, hogy itt vagyok, most már a Honvédra szeretnék koncentrálni.”

A 27 esztendős támadó hozzátette, rossz volt a bizonytalanság, amíg nem tudta, hogyan alakul a sorsa, viszont a felkészülést sérülés nélkül edzette végig, így az erőállapota rendben van, és immár csak az számít, hogy minél jobban sikerüljön a honvédos pályafutása.

„Voltak különböző megkeresések, de amikor a Honvéd hívott, mondtam az újpesti vezetőknek, hogy ide szeretnék jönni – hangsúlyozta Tischler Patrik. – Természetesen vannak céljaim, de ez maradjon inkább titok, nem szeretnék előre nagy szavakat durrogtatni, a pályán mutatott játékommal kívánok kitűnni.”

Amíg nyár elején Eppel Márton és Davide Lanzafame távozása után Danilo volt az egyetlen tapasztalt csatára a Honvédnak, addig azóta érkezett – és góllal mutatkozott be – David N’Gog, most Tischler Patrik, miközben Holender Filip és Lukács Dániel is játszott, sőt lőtt is gólt Danilo csatártársaként.

„Néztem a Honvéd meccseit, örülök, hogy Danilo jó formában van, meg annak is, hogy Eppel és Lanzafame távozása után is megvannak azok, akik gólt tudnak szerezni. Nekem is ez a célom, azért jöttem, hogy gólokat lőjek, és ezzel is megháláljam a Honvédnak, hogy kölcsönvett – folytatta Tischler Patrik, aki szombaton éppen az Újpest ellen mutatkozhat be a Honvédban. – Talán a Jóisten akarta, hogy pont így záruljon le az ügyem, hogy az Újpest ellen játszhatok. Nem fogom visszafogni magam, azt a részt már lezártam, egy profi játékosnak a saját klubjára kell koncentrálnia. Mindent megteszek majd azért, hogy győztesen jöjjünk le a pályáról!”


TISCHLER Patrik

Született: 1991. július 30.

Magasság: 180 cm

Poszt: csatár

Mezszám: 29

Korábbi klubjai: MTK, Oldham Athletic, Puskás Akadémia, Videoton, Újpest

Az NB I-ben: 182 mérkőzés/53 gól


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!