aktuális híreink

Összetartó társaság

Giuseppe Sannino bizakodó a jövőt illetően

2019-07-04 10:56:00

Csütörtök reggel indult haza Tirolból a Budapest Honvéd. Csapatunk tíz napot töltött az ausztriai edzőtáborban, ahol a gyakorlások mellett minőségi riválisokkal szemben négy felkészülési mérkőzést is játszott az együttes.

„Szép helyen, remek körülmények között készülhettünk – kezdte Giuseppe Sannino. –Jól sikerült edzőtáboron vagyunk túl, láttam a játékosokon, hogy végig nagyon keményen dolgoztak, mindent beleadtak, és ami még fontosabb, a csapatépítés szempontjából is hasznos időszak van mögöttünk. Hihetetlenül összetartó brigád kezd kialakulni, mindenki kiadja magából a maximumot, ha az élet igazságos, akkor ebből valami nagyon jónak kell majd kijönnie.”

A szakvezető hangsúlyozta, a védekezésben javult a legtöbbet az együttes, egyre kompaktabban játszik a csapat. Amiben pedig még sokat kell javulni, azok a játékszituációk, amikor nálunk van a labda, de Sannino mester biztos bene, hogy ebben a szegmensben is előrelép a Honvéd.

„A jövő csütörtöki Európa-liga-mérkőzésig hátralevő időben a frissítésen lesz a fő hangsúly. A hazaérkezést követően a játékosok kapnak egy kis pihenőt, majd újult erővel folytatjuk a munkát, immár a Zalgiris elleni találkozóra fókuszálva” – tette hozzá Giuseppe Sannino.

 

A Budapest Honvéd ausztriai felkészülési mérkőzései

WSG Wattens (osztrák)–Budapest Honvéd 0–3

Hegedűs Márk és Herjeczki Kristóf nyilatkozata.

Budapest Honvéd–Zenit (orosz) 0–3

Edzői értékelés

Royal Mouscron (belga)–Budapest Honvéd 1–1

Edzői értékelés

Budapest Honvéd–Red Bull Bragantino (brazil) 1–2

Edzői értékelés. Djordje Kamber nyilatkozata


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!