aktuális híreink

Pénteken és vasárnap lesz jegyárusítás

A héten a Kisvárda elleni mérkőzésre és az EL-visszavágóra lehet belépőket venni.

2018-07-27 13:17:00

A Budapest Honvéd FC a héten a Kisvárda elleni hazai és a Progrés elleni idegenbeli mérkőzésre árusít belépőket. A jegyeket július 27-én pénteken 16 órától 19 óráig lehet megvenni, július 29-én vasárnap pedig 15 órától nyitnak a pénztárak. A Kisvárda elleni bajnoki 18 órától kezdődik. A Progrés Niederkorn elleni belépőket pénteken az elővételes pénztárban, míg vasárnap a II-es kapunál lévő klubkártyás pénztárban lehet megvásárolni.

A versenykiírás szerint az OTP Bank Liga harmadik fordulójában augusztus 5-én a Paksot fogadja a Honvéd, erre a mérkőzésre azonban egyelőre nem árusít jegyeket a klub, mivel az Európa-liga-mérkőzések miatt bizonytalanná vált a meccs időpontja. Az UEFA tájékoztatása szerint amennyiben a Budapest Honvéd továbbjut, illetve az orosz Ufa és a szlovén Domzale párharcából az utóbbi gárda kerül ki győztesen, továbbá a szintén szlovén Olimpija Ljubljana is bejut a harmadik selejtezőkörbe, akkor a Domzale–Honvéd mérkőzésre augusztus 9. csütörtök helyett augusztus 7-én kedden kerül sor. Ebben az esetben elmarad a Paks elleni bajnoki, mivel az augusztus 2-án és 7-én esedékes Európa-liga-találkozók közé nem fér be egy harmadik mérkőzés, hiszen az egyes meccsek között 72 órának kell eltelnie.

A párharcok első mérkőzésén a Domzale 0–0-át játszott az Ufa otthonában, a Ljubljana hazai pályán nyert 5–1-re az északír Crusaders ellen, a Honvéd pedig 1–0-ra legyőzte a luxembergi Progrés Niederkornt Baráth Botond góljával. A visszavágókra augusztus 2-án csütörtökön kerül sor, így csak utána tudjuk majd biztosan, miként alakul a csapat programja a folytatásban.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!