aktuális híreink

Pölöskei bombagóljával

Bp. Honvéd – Újpest 1-0

2017-10-06 13:16:26

A két klub közös megegyezése alapján zárt kapus mérkőzést játszott ma délelőtt a Bp. Honvéd és az Újpest. Hűvös, szeles időben kezdődött a találkozó. Erik van der Meer elsősorban azoknak biztosított játéklehetőséget, akik eddig kevesebbet szerepeltek. A mieink a Horváth – Villám, Deák, Bobál D., Laczkó – Tömösvári, Pölöskei, Herjeczki, Holender – Danilo, Kabangu összeállításban kezdtek. A válogatottakban szereplő játékosok nélkül lépet pályára mindkét csapat. Az újpestieknél Nagy D. és Zsótér, a mieinknél Eppel, Gazdag és Banó-Szabó hiányzott.

A mérkőzés 10. percében egy szép Danilo - Holender akció végén az egyik újpest védő kézzel ért a labdába, a játékvezető azonban nem sípolt. A 15. percben, 28 méterre az újpesti kaputól szabálytalankodtak Kabanguval szemben. A szabadrúgást Pölöskei a bal felső sarokba bombázta, 1-0.

A 21. percben Novothny 11 méterről pörgetett kapura, Horváth azonban óriási bravúrral tenyerelte ki a labdát a jobb alsó sarokból. A 31. percben Kabangu 13 méterről lőtte kapu fölé a labdát. A 39. percben az előre lopakodó Bojovic 5 méterről fejelt fölé.

A második félidőben változatlan összeállításban kezdtünk, de rövid időn belül, sérülés miatt kétszer is cserélnünk kellett. Előbb a 48. percben Deák helyett Lovric, majd az 52. percben Danilo helyett Nagy Gergő állt be. Az első félidőben a Honvéd, a másodikban az Újpest támadott többet. A 70. percben a kapujából kimozduló Horváth fölött átemelték a labdát, de Lovric szögletre mentett. A 74. percben hármas cserét hajtottunk végre, Villám. Holender és Kabangu helyett Latifu, Lanzafame és Kamber folytatta a játékot. A 78. percben Kamber remek labdát adott Herjeczkinek, aki egyedül törhetett kapura, de lövését az újpesti kapus lábbal védte. A 79. percben Bobál mentett nagyot, amikor bevetődött Tischler lövésébe.   

 

Bp. Honvéd – Újpest  1-0 (1-0)

Bozsik Stadion, zárt kapus mérkőzés

Gól: Pölöskei.

 

BHFC: Horváth A. – Villám (Latifu), Deák (Lovric), Bobál D., Laczkó – Tömösvári, Pölöskei, Herjeczki, Holender (Kamber) – Danilo (Nagy G.), Kabangu (Lanzafame).

 

Újpest: Pajovic - Szűcs, Kálnoki-Kis, Bojovic, Mohl - Windecker, Cseke, Simon K., Obinna - Pauljevic, Novothny.

Cserék: Banai, Balázs, Pávkovics, Diallo, Németh G., TIschler, Angelov.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!