aktuális híreink

Pörgős, intenzív gyakorlások

Az edzőtáborban még jobban összekovácsolódhat a csapat

2019-06-22 15:53:00

Másfél hete készül az új szezonra a Budapest Honvéd, amely szombatig a klub utánpótlásközpontjában tréningezett, a vasárnapi pihenőnapot követően pedig hétfőn ausztriai edzőtáborba utazik a csapat.

„Azt nem állítom, hogy friss vagyok, de nagyon jó edzéseket végzünk – kezdte mosolyogva Banó-Szabó Bence. – Jól dolgozik a csapat, pozitív visszajelzéseket kapunk, szóval boldog és jókedvű vagyok. Az edzéseken sok gyakorlatot végzünk labdával, a taktikai elemeket vesszük át, pörgős, nagy intenzitású tréningjeink vannak.”

A 19 esztendős szélső hozzátette, a két és fél hetes szünetet a családjával töltötte, kirándultak, a Balatonon voltak, így kipihenve, feltöltődve kezdhette újra a munkát.

„Nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mit is várok az edzőmeccsektől, amelyeket majd Ausztriában vívunk. Ami biztos, hogy a gyakorlásokon megfelelően dolgoztunk, alakul a csapat, a felkészülési mérkőzéseken pedig még jobban összekovácsolódhatunk. Nem is az eredmény a legfontosabb, hanem, hogy lássuk, átbeszéljük, kijavítsuk az esetleges hibákat, és a lehető legjobban felkészüljünk a július 11-én sorra kerülő Európa-liga-mérkőzésre” – mondta Banó-Szabó Bence.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!