aktuális híreink

PUSKÁS-SUZUKI KUPA

A Real Madriddal kezdünk

2018-04-20 16:26:00

A mai sajtótájékoztatón ismertették a szervezők a nyolc résztvevőre bővült 11. Puskás-Suzuki Kupa csoportjainak sorsolásának eredményét és menetrendjét. Mint már egy ideje tudtuk, a megszokott, illetve visszatérő résztvevőkön kívül egy újonc csapat is tiszteletét teszi a nemzetközi hírnévnek örvendő megmérettetésen. Az ötszörös brazil bajnok, Libertadores-kupa győztes Flamengo, nemcsak első dél-amerikai, de első Európán kívüli csapatként komoly favoritnak számít.

Mindenkori U17-es ifjaink öt alkalommal, azaz a legtöbbször nyerték meg a kiírást, ráadásul két ízben (2012-ben 7–0-ra; 2016-ban 1–1 majd tizenegyesekkel 6–5-re) a hazaiakat vertük a döntőben.

Bár a tavalyi kiírás döntőjében a La Fábrica névre hallgató madridi utánpótlás csapat verte meg a görög Panathinaikoszt, idén Miskei Attila edzőnk vezetésével újra lehetőség nyílik, hogy elhódítsuk a kupát hatodik alkalommal is.

Az is kiderült, hogy a megnövelt létszám miatt idén a 2x40 perc helyett csak 2x30 percesek lesznek a mérkőzések, ugyanis csak így tudják négy nap alatt lebonyolítani az eseményt.

A torna május 17-én 12:30-kor a CR Flamengo–Puskás Akadémia mérkőzéssel rajtol, a döntőt május 21-én, Pünkösd hétfőjén 18 órakor játsszák a felcsúti Pancho Arénában.

Mi május 18-án 13:30-kor kezdünk a Real Madrid ellen, majd pihenőnap nélkül lépünk pályára a KRC Genk és a Sporting CP csapatai ellen.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!