aktuális híreink

Rajtol a felkészülés!

Itthon és Ausztriában tréningezik majd a Giuseppe Sannino vezette Honvéd

2019-06-11 18:14:00

Két és fél hét pihenőt kaptak a Budapest Honvéd játékosai a május 26-i Magyar Kupa-döntőt követően, csapatunk pedig június 12-én kezdi meg a felkészülést a 2019–2020-as szezonra, amely során már Giuseppe Sannino irányítja majd a kispesti együttest.

A játékosoknak június 12-én reggel kell jelentkezniük a klub központjában, délelőtt orvosi vizsgálatokra kerül sor, délután pedig – szintén helyben – a Sportkórház munkatársainak segítségével következnek a fizikai tesztek.

Az első edzés június 13-án lesz, onnantól kezdve pedig napközis rendszerben, napi két tréninggel készül a gárda a szezonra. A Honvéd ezen a nyáron edzőtáborba is utazik, együttesünk június 24–július 4. között az ausztriai Kirchdorf in Tirolban tölt el tizenegy napot.

A Honvéd a felkészülés során négy (zárt kapus) mérkőzést játszik majd, mind a négyet az edzőtábor során Ausztriában. Az ellenfelek kiválasztásánál szempont volt, hogy különböző stílusban futballozó riválisokkal találkozzon a gárda, amely osztrák, orosz, belga és brazil csapat ellen lép pályára. Az együttes július 4-én indul haza, rá egy hétre pedig már következik is az Európa-liga első mérkőzésre. Elsőként pedig a sorsolás,  június 19-én.

 

A Honvéd nyári felkészülési mérkőzései

Június 26., szerda: –Wacker Innsbruck (osztrák)

Június 29., szombat: – Zenit (orosz)

Július 1., hétfő: –Royal Excel Mouscron (belga)

Július 3., szerda: Red Bull Brasil (brazil)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!