aktuális híreink

Rájuk is figyelünk

Így teljesítettek a kölcsönben szereplő Honvéd-játékosok

2018-09-19 09:40:00

Új sorozatunkban fordulóról fordulóra összegyűjtjük, hogy miként teljesítettek az adott játéknapon a Budapest Honvéd FC kölcsönjátékosai, hiszen őket sem tévesztjük szem elől, s drukkolunk nekik, hogy jól szerepeljenek ideiglenes állomáshelyükön.

NB I

Lukács Dániel (Újpest): a combsérüléséből felépülő támadó a 18 keret tagja volt, de nem kapott lehetőséget a Debrecent 1–0-ra legyőző gárdában, így a debütálása még várat magára.

NB II

Herjeczki Kristóf (Gyirmót) és Raul Palmes (Kazincbarcika): Hejreczki kezdőként lépett pályára és 84 percet játszott a Kazincbarcikát hazai pályán 4–1-re legyőző Gyirmótban, míg Palmes a 77. percben állt be a vendégeknél.

Tömösvári Bálint (Kaposvár): a kaposváriak 0–2-ről egyenlítettek a Vasas otthonában, Tömösvári csereként a 61. percben kapott lehetőséget, s a második vendéggólnál már ő is a pályán volt.

Erdélyi Botond, Hegedűs Márk (mindkettő Dorog): Erdélyi kezdőként játszotta végig a Budaörs otthonában 4–1-re elveszített mérkőzést, míg Hegedűs a kispadon ült.

Gergényi Bence (Zalaegerszeg) és Bíró Ákos (Balmazújváros): Gergényi kezdőként lépett pályára a Balmazújvárossal 2–2-es döntetlent játszó Zalaegerszegben, s a pályán töltötte a 90 percet, míg Bíró a 18-as keret tagja volt, de nem kapott lehetőséget.

Stoiacovici Dávid (Duna Aszfalt TVSE): a Duna Aszfalt 0–0-ás döntetlent játszott a Monor vendégeként, Stoiacovici nem volt a 18-as keret tagja.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!